Editörün Seçtikleri Braun Silk-expert IPL ile epilasyonda devrim

Braun Silk-expert IPL ile epilasyonda devrim

05.04.2016 - 15:20 | Son Güncellenme:

P&G markası Braun, hızlı IPL teknolojisine sahip YENİ Silk-expert IPL'i, evlerinin rahatlığında kalıcı ve kusursuz epilasyon yapmak isteyen kadınlarla buluşturuyor.

Braun Silk-expert IPL ile epilasyonda devrim

Uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir* ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expert IPL, SensoAdapt™ ten rengi sensörüyle devrim yaratıyor. Etkili bir uygulama için ten rengini sürekli olarak ölçen bu teknolojisi, etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama için optimal ışık yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor.

Haberin Devamı

Akıllı SensoAdapt™ ten rengi sensörü teknolojsi tahminleri tamamen ortadan kaldırıyor ve ışık yoğunluğunu otomatik olarak cildin optimal seviyesine ayarlıyor. Sadece IPL tedavisine uygunluğu tespit edebilen diğer cihazların aksine SensoAdapt™ ten rengi sensörü, cildi saniyede 80 defaya kadar sürekli bir şekilde tarıyor ve ışık yoğunluğunu doğru seviyeye ayarlıyor. Bu özellik, ten renginin vücudun farklı kısımlarında farklılık göstermesi nedeniyle bazı diğer cihazların gerekli kıldığı genellikle karmaşık manuel renk çizelgesi eşleştirme sürecini ortadan kaldırıyor.

Braun Silk-expert IPL, 120.000 atım üretme kapasitesine sahip. Bu, sadece alt bacak, ön kol ve bikini çizgisi veya yüzde kullanılması halinde atımların yaklaşık 14 yıllık kullanım sağladığı anlamına geliyor. Tüm vücutta uygulandığında ve yeniden uzamayı önlemek üzere bakım uygulamaları yapıldığında bile atımlar, yaklaşık 6 yıllık kullanım sağlıyor.

Haberin Devamı

Enerji yoğunluğuna bağlı olarak her 0.9-1.9 saniyede bir atım yaparak yüksek enerji seviyelerinde mevcut olan en hızlı IPL teknolojisini sunan Braun, bacaklardaki uygulamanın 8 dakika içerisinde tamamlanmasını sağlıyor.

Braun Silk-expert IPL ile epilasyonda devrim

Klinik olarak kanıtlanmış etki ve güvenlik

Braun Silk-expert IPL, klinik olarak test edilmiş ve FDA tarafından onaylanmıştır. Klinik deneme*, dört haftalık uygulamanın ardından kadınların tüy uzamasında önemli bir azalma yaşadığını göstermektedir:

•Kadınların %94'ü, sadece üç aylık kullanımın ardından gözle görülebilir sonuçlar elde ettiğini söylemiştir.*
•Kadınların %89'u en son uygulamalarından itibaren 12 ay sonra bile gözle görülür tüy azalması yaşamıştır.*

Neredeyse ağrısız olan bu tüy alma sistemi, kadınlara tek seferde tüm tüylerini alabilmeye yönelik bir çözüm sunarak yüz bölgesinde ve ayrıca vücudun tamamında kullanılabiliyor.**

Yapılan araştırmalara göre kadınlar, hayatları boyunca, yaklaşık 70 bin TL ağdaya ve yaklaşık olarak 30 bin TL de jilete ve tüy dökücü malzemelere harcama yapıyor. Aynı araştırma, bir kadının hayatının 58,4 gününü ağda yaparak geçirdiğini gösterirken bu oran jilet ve tüy dökücü malzemeler için ortalama olarak 53,6 gün… Ağda yapmayı tercih eden kadınlara kıyasla lazer epilasyonu tercih eden kadınlar, hayatları boyunca, yaklaşık olarak 60 bin TL biriktirebilirler.

Haberin Devamı


Yüksek performanslı kullanım

Hem Gliding hem de Precision modları ile Braun Silk-expert IPL, vücudun farklı kısımlarına kolaylıkla uyarlanabiliyor. Kayma modu, hızlı ve etkin uygulama sağlıyor ve bacaklar ve gibi geniş bölgeler için tavsiye ediliyor. Hassas modu ise bikini çizgesi veya ön kol gibi hassas veya küçük, ulaşılması zor bölgelerde yapılacak uygulamalarda kullanılıyor.

Yerleşik ana elektrik kablosu ile Braun Silk-expert IPL, her zaman kullanıma hazır ve hiçbir kesinti olmadan maksimum güçte çalışabiliyor. Değiştirilmesi gereken bir jel veya ampul bulunmuyor. Üstelik Braun Silk-expert IPL kolay bir kullanıma sahip ve herhangi bir eğitim gerektirmiyor. Yoğun kadınlar için hareket halindeyken ideal bir çözüm olarak, tutması kolay bir sapla küçük, şık ve ergonomik bir tasarıma sahip.

Haberin Devamı

* 50 kadın arasında gerçekleştirilen klinik çalışma, Birleşik Krallık 2013/2014.
** Kadınlar için uyarı: Cihazı, gözlerin yakınlarında veya alın bölgesinde kullanmayınız.

Not: Braun Silk-expert IPL, doğal sarışın ila koyu kahverengi / siyah arasında değişen tüy renkleriyle açık ila orta ten renklerinde en fazla etkiyi gösterir.

YENİ Braun Silk-expert IPL’in tavsiye edilen satış fiyatı 1499 TL

Yazarlar