Cadde ‘Yeni sezonu biz de merakla bekliyoruz’

‘Yeni sezonu biz de merakla bekliyoruz’

08.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

“Beraber gülüp, eğlenen, sıkıntıları  birlikte aşan bir ekibiz” diyen  Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin, yeni sezonu heyecanla beklediklerini söyledi.

‘Yeni sezonu biz de merakla bekliyoruz’

Bu akşam Star TV’de sezon finaliyle ekrana gelecek olan ‘İstanbullu Gelin’in başrol oyuncuları, son bölümle ilgili düşüncelerini CADDE’ye anlattı.

Haberin Devamı

- ‘İstanbullu Gelin’in sezondaki başarısı için neler söyleyeceksiniz?

Özcan Deniz: Güzel bir sezon geçirdik. Başlarken enerjimiz farklıydı ve birbirimizi tanımıyorduk. Aslı’yla film çekmiştik, o yüzden de güzel bir enerji yakaladık. Sonra, herkesle dost olduk. Bu da seyirciye yansıdı.

İpek Bilgin: Yorucuydu ama sonuç iyi olunca, yorgunluk da unutuluyor. Yönetmenimiz Zeynep Günay Tan, çok uğraştı.

Aslı Enver: Aramızdaki uyum ve enerji... Hep böyleyiz. Beraber gülüp, eğlenen ve sıkıntıları birlikte aşan bir ekibiz.

Oyuncularımız tiyatro kökenli... Acısıyla tatlısıyla bir iş çıkıyor ortaya... Bu kadar sevilip izlenmesi
çok güzel bir şey.

- İzleyici karakterleri çok sahiplendi...

Ö. D.: Seyirci o kadar inan ki, karakterlerin canlı kanlı yaşadığına, artık defoları da kabul edebiliyor. Bu bir dizi işi, kim daha iyi kendi yalanını söylüyor sanatı... Herkesin dönüşümleri var. Oynaması çok keyifli ve güzel bir deneyim.

Haberin Devamı

- Faruk-Süreyya aşkında neler olacak?

Ö. D.: Gerçek hikayede çok da huzur verici bir aileye dönüşmüyorlar. Senaristlerimiz nereye evirecek bilemiyorum. Şu an doğacak kız çocuğu birçok dramatik altyapıya gebe...

- İzleyiciyi bu akşam neler bekliyor?

Ö. D.: Çok insani duygular üzerinde gidiyoruz. Yeni sezonda da bu akşamki bölümde de, bu insani durumlar, ön planda olacak. Biz projedeki bu dili çok seviyoruz. Yeni sezonu merakla bekliyoruz.

* Mendilleri hazırlayalım mı?

İ.B.: Mendilleri hazırlamak çok matah bir şey değil. Çünkü ağlama gibi şeylerle prim yarattıkça, şablonlaşır. Dolayısıyla dizinin kalitesi düşmeye başlar aslında...

A.E: Karakterler dönüşüyor ve değişiyor. Hiçbirimiz başladığımız noktada değiliz. Bu durumu görmek ve oynamak çok zevkli... İzlerken bu psikolojik değişimi görmek, alışık olmadığım bir şey.

‘Benim gibi kaynana olmayın’

İ.B.: Gelen tepkilerde, bir kere ‘benden nefret ediyorlar’ hissini yaşamadım. Aslında ne kadar savunulası bir karakter bilmiyorum, özellikle başlangıç için... Şimdi aşk biraz değiştirdi. Pozitif tepki veriyorlar. “Aman, siz benim gibi bir kaynana olmayın” diyorum.