Teknoloji Bruce Willis Apple'ın Peşinde

Bruce Willis Apple'ın Peşinde

04.09.2012 - 09:38 | Son Güncellenme:

Samsung'dan sonra Apple yeni bir düşmanı daha edindi: Bruce Willis. Ünlü Hollywood yıldızı öldükten sonra şarkılarını çocuklarına bırakmak için Apple ile mücadele etmeye karar verdi.

Bruce Willis Appleın Peşinde

ABD gündemine bomba gibi düşen habere göre ünlü yıldız Bruce Willis, sahibi olduğu müzik dosyalarını ölümünün ardından çocuklarına bırakamayacağını öğrendikten sonra Apple'la mücadele etmeye başladı. Şirketin politikasına göre şarkıyı satın alan kişi ölene kadar sahibi oluyor. Ancak hesap sahibi öldüğünde ya da bir başkasıyla paylaşım yaptığında hesabı donduruluyor.

Haberin Devamı

Ancak sahip olduğu müzik dosyalarını 3 kızına miras olarak bırakmak isteyen Willis, bunun mümkün olmadığını öğrendiğinde Apple ile savaşmaya karar verdi. Apple'a dava açmaya hazırlanan ünlü yıldız, hakkını sonuna kadar aramaya kararlı.

Willis böyle bir dava açarsa kazanması biraz zor gibi görünüyor. Zira böyle bir yöntem emsal teşkil edeceğinden birçok kişinin şarkılarına akrabalarına miras bırakması gibi bir sonuç doğurmasına kesin gözle bakılıyor. Bu da Apple'ın gelir kaybetmesi anlamına geleceğinden pek tercih edeceği bir yol gibi görünmüyor.

Yine de kesin konuşmak için henüz çok erken ve Bruce Willis'in henüz bir dava açtığı da açıklanmadı. Ancak Samsung'la dünya çapında bir kavgaya tutuşan ve birçok ülkede mahkemelik olan Apple'ın Holyywood cephesinden bir aktörle de başının dertte olduğunu söyleyebiliriz.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.