Cadde Bu dizi için iki yıl beklerdim

Bu dizi için iki yıl beklerdim

18.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Show TV’nin dizisi ‘Tutar Mı Tutar’la ekrana dönen Paşhan Yılmazel, projeye inancının tam olduğunu söyledi. Oyuncu, “Yeşilçam absürdü, çok sevdiğim bir işin içindeyim. Örneği yok, bir masal çekiyoruz” dedi

Bu dizi için iki yıl beklerdim

Sizi dizilerde çok sık görmüyoruz. Neden?

Haberin Devamı

Çok dizi yapan bir adam değilim. Çünkü her zaman renkli ve değişik roller gelmiyor.

Bir de mesleğiyle derdi olan bir insanım. “Aman oynayayım, boşver” diye düşünmüyorum. BKM, çok sevdiğim bir işin içinde olma şansını verdi. O yüzden şu an çok mutluyum. Bu iş için iki yıl daha beklerdim.

‘Tutar Mı Tutar’da ikna eden ne oldu?

Örneği olmayan bir proje. Açıkçası “Bu fikir nasıl bir diziye oturur?” diye soru işareti vardı aklımızda. Bir puzzle gibi düşünüyorum. ‘Cemal’ ve ‘Ayhan’, kendilerini bir mahalle dizisinde başrol olarak buluyorlar ve parçaları bularak çıkış yoluna gideceklerine inanıyorlar.

Bilindik bir yerden denemek yerine, bilinmediği denemek daha mutlu ediyor. Yönetmenimiz Şenol Sönmez de, bizi kukla gibi oynatıyor desem yeridir. Onun kafasına hizmet ediyoruz.

Haberin Devamı

Dizide biraz Yeşilçam esintisi var...

Aslında tam bir Yeşilçam absürdü. Yeşilçam’da kullanılan birçok karakter, duygu kullanılıyor. Benim oynadığım ‘Cemal’ ve ‘Ayhan’ (Cahit Gök), seyirciyi temsil eden iki karakter. Yani karakterler de kendilerine dair özellikleri yaşadıkça öğreniyorlar.

Hiç kimse karikatür değil,

herkes gerçek ama durum çok saçma işte. Saçma olduğu için de komik geliyor.

Yeni bir şey denemek tedirgin ediyor mu?

Çok büyük heyecan hissettiriyor. Uzun yıllardan sonra böyle bir şey yaşıyorum; kamera arkasındaki ekip ve oyuncular müthiş bir takım oyunu içerisinde. Birlikte bir hayalin peşinden koşuyoruz.

Bu iş seyirciyle buluşup sarılırsa gerçekten çok mutlu olacağız. Bir masal çekiyoruz...

Çekimler nasıl gidiyor?

Çok eğlenceli. Kimse başrol değil, kimse yan rol değil. Yan cast oyuncular bile inanılmaz işin içinde.

Ceyda Ateş’le uzun yıllardır tanışıyorsunuz. Birlikte çalışmak nasıl?

10 senelik arkadaşım. Birlikte oynamak keyif veriyor. Uzun zamandır tanıdığım biri olduğu için yanında daha rahat hareket edebiliyorum.

Bu, büyük bir avantaj. Cahit’le de ilk kez çalışıyoruz ama yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi. Güzel bir arkadaşlık yakaladık.

Bayağı kilo vermişsiniz. Proje için mi?

Bu rol için 7 kilo verdim. Çünkü 26 yaşında bir karakteri oynuyorum. Ama uzun dönemde bakarsınız, 35 kilo verdim.

Haberin Devamı

‘Hayalim, fantastik bir filmde oynamak’

‘Hayat Bilgisi’ dizisinden bu yana oyunculukta istediklerinizi yapabildiniz mi?
‘Hayat Bilgisi’ güzel işti, her iş bir şey katıyor zaten. Daha çok yapacağım şey var. Oyunculuk, 25 basamaklı bir merdivense daha dördüncü basamaktayım. Bir de benim başarı kıstasım işin çok izlenmesi ya da çok gişe yapması değil. Her işin dokusu, duygusu farklı. Tek kaygım, aynı tarz işlerde oynamamak... En büyük hayalim de, fantastik bir filmde rol almak. Oyunculuk ve hayat anlamında daha olgun bir Paşhan var artık.
Bir dönem işletmecilik yaptınız. O tecrübe ne kattı?
2007’den 2013’e kadar Sortie’de bir Brezilya restoranının işletmeciliğini yaptım. Bambaşka tecrübeler, insan ilişkileri kazandırdı.
İlk fırsatta küçük bir yer açmayı düşünüyorum.
‘Çapkın bir adam değilim’
“Benim hakkımda ‘çok çapkın, hovarda’ gibi bir algı var ama öyle bir adam değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Bu söylentileri takmıyorum. İşime konsantreyim.”