Cadde 'Bu diziyle büyüdüm'

'Bu diziyle büyüdüm'

02.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

12 yıldır devam eden ‘Arka Sokaklar’ dizisine Bahar Komiser karakteriyle dahil olan Merve Oflaz, “Her kahramanın hikayesini biliyorum. Bu diziyle büyüdüm” dedi

Bu diziyle büyüdüm

Ekranların en uzun soluklu dizisi ‘Arka Sokaklar’a katılan Merve Oflaz, ekibe çok kısa sürede uyum sağladığını söyledi. Oyuncuyla, projesini, role hazırlık sürecini ve evlilik hayalini konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Arka Sokaklar’ dizisini izliyor muydunuz?

12 yıldır bizimle beraber olan bir dizi. Her kahramanın hikayesini biliyordum ve tabii ki izliyordum. ‘Arka Sokaklar’la büyüdüm diyebilirim.

- 12 yıldır devam eden bir projeye sonradan dahil olmak sizi zorladı mı?

Setin ilk günü çok heyecanlıydım. Tabii ki oturmuş bir dizi ve kadrosu var. Ama herkes beni çok sıcak karşıladı ve yardımcı oldu. Ben de bu sıcak karşılama sayesinde hemen ayak uydurdum.

- Sette nasıl bir ortam var?

‘Aile gibi’ diye tabir ettiğimiz cümle gerçekten bu proje için geçerli. Herkes çok uzun zamandır beraber çalıştığı için birbirlerini çok iyi tanıyor ve bu uyum her şeye yansıyor. Bu yüzden çok rahat ettim.

Haberin Devamı

- Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisinde oynamak nasıl bir heyecan?

Benim için büyük şans. İzlerken ‘Keşke ben de içinde olsaydım’ diye aklımdan geçirirken, kendimi projede buldum. Çok güzel bir duygu.

- Bahar Komiser’i canlandırıyorsunuz. Rol için nasıl bir hazırlık yaptınız?

Diziyi zaten izliyordum, bir daha seyrettim bölümleri. Onun haricinde poligonda atış dersleri aldım. Silah tutuş, kelepçe takma ve bolca polisiye dizi izledim.

- Seyircilerden nasıl tepkiler aldınız?

Oturmuş bir kadroya dahil olmak oldukça zordu ve seyircinin kabullenmesi de zaman alacaktı. Ama gördüğüm kadarıyla izleyici sevdi. Onların beğenisine layık olmak için, her gün daha çok çalışıyorum.

- Polis amblemi takınca neler hissediyorsunuz?

Çok gururlanıyorum. Sonrasında ne kadar büyük bir sorumluluk diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Milletin emniyeti ve güvenliği sana bağlı. . Polislerimiz büyük yük sırtlıyorlar ve bunu da çok güzel yürütüyorlar. Her çelik yeleğimi giydiğimde empati yapıyorum. Çok gurur verici bir meslek.

Bu diziyle büyüdüm

‘Sinema filminde rol almak isterim’

- Oyunculukta ne gibi hayalleriniz var?

Sinema ve tiyatroda rol almak istiyorum. Beyazperdede olmak hedeflerim arasında.

- Pilates eğitiminiz devam ediyor mu?

Pilates her zaman hayatımda var. Set yoğunluğundan ötürü ders veremiyorum ama fırsat buldukça yapıyorum.

Haberin Devamı

- Evlilik ve çocuk düşünüyor musunuz?

Tabii ki aile kurmak isterim ama önce işimde yapmak istediklerim var. Zamanı gelince olur.

- Hayvan sevgisini dövmelerle vücudunuza taşıdınız. Hayvan hakları için çalışmalarınız devam ediyor mu?

Sosyal medyadan hayvanlarla ilgili çok talep geliyor, herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu sayede birçok kediye ve köpeğe yuva bulduk. Ben de dönem dönem geçici bakıyorum. Daha yeni bir köpek kurtardık sokaktan, çok güzel bir aileyle sahiplendirdim.

- Uzun süre Amerika’da kaldınız. Ne gibi deneyimleriniz oldu?

Los Angeles ve New York’a gittim. İlk olarak orada yaşayıp yaşayamayacağımı sorguladım. Asla yaşayamam çünkü memleketim gibisi yok. Kültürler çok farklı, neredeyse her ülkeden insanın yaşadığı bir yer. Şehirlerarası yollar çok büyük, insan araba kullanmaya korkuyor. Yerleşim yerleri değişik ve farklı. Eğitim almak için, araştırma yapmaya gitmiştim. İnşallah yaza Los Angeles’ta oyunculuk eğitimi alacağım.