Teknoloji Bu iPhone Kılıfı Polisi Alarma Geçirdi

Bu iPhone Kılıfı Polisi Alarma Geçirdi

04.07.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

ABD' de satılmaya başlayan ve tasarım olarak silaha benzeyen iPhone kılıfı, bölge polisini alarma geçirdi. Akıllı telefonların fiyatları arttıkça, koruyucu kılıflara olan ilgi de artıyor. Durum böyle olunca da, tasarımcılar...

Bu iPhone Kılıfı Polisi Alarma Geçirdi

ABD' de satılmaya başlayan ve tasarım olarak silaha benzeyen iPhone kılıfı, bölge polisini alarma geçirdi. Akıllı telefonların fiyatları arttıkça, koruyucu kılıflara olan ilgi de artıyor. Durum böyle olunca da, tasarımcılar farklı tarzda kılıflar için kafa yormaya başlıyor. İşte bunun en son örneği de, ABD' de satışa sunulan ve silaha benzeyen kılıf. Kılıf diğer tasarımlardan çok farklı olduğu gibi, cepte dururken normal bir silahtan farksız hale geliyor. Bu nedenle ABD polisi, birçok asılsız ihbar nedeniyle, masum kişileri gözaltına almış. iPhone sahiplerini bu konu hakkında bilinçlendiren polis departmanları, bu kılıfların kullanımın ciddi sorunlara yol açabileceğini vurgulamış.

Haberin Devamı

E-Ticaret sitelerinden rahatlıkla temin edilebilen bu kılıflar, polisin bu uyarısından sonra apar topar satıştan çekilmiş. Murat Eynehan'ın yazmış olduğu diğer haberlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.