Kültür Sanat Bu kadınlar daha önce hiç erkek görmediler!..

Bu kadınlar daha önce hiç erkek görmediler!..

02.06.2017 - 14:41 | Son Güncellenme:

Bu hafta vizyonda yepyeni filmler var. Sinema salonlarında birbirinden güzel filmler yerlerini aldı. İşte sinemaseverlerin severek izleyeceği haftanın filmleri…

Bu kadınlar daha önce hiç erkek görmediler..

Sahil Güvenlik(Baywatch)

Son derece iyi ve işini severek yapan bir cankurtaran olan Mitch Buchanon (Dwayne Johnson), kendisi gibi işinde en iyilerden oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Ekibe yeni katılan eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Matt Brody (Zac Efron) ile yıldızları ilk başta barışmaz. Plajın sahibi el değiştirip Victoria Leeds (Priyanka Chopra) adında bir kadına geçtikten sonra sahilde daha önce olmayan uyuşturucu kullanımı ve cinayetler başlamıştır. Durumu yolunu koymak isteyen Mitch, Matt ile tüm fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak tehlikeli bir çeteyle mücadele edecek, kendi yetkilerini aşarak adeta polis gibi savaşacaktır.

Filmin yönetmenliğini Seth Gordon yaparken oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Bambaşka

Doğa, hayat dolu, üniversiteli genç bir kızdır ve başına gelen trajik kazası sonucu, omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tamamen değişen ve hayata olan heyecanını kaybeden Doğa, Yiğit ile tanışır ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmayı dener. Yiğit, nişanlısı tarafından aldatılmış medyatik bir oyuncudur ve o da yaşadığı bu ruhsal yıkımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa’nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş, bedensel engelli bir insan ile bedensel engeli olmayan bir insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olacaktır.

Filmin yönetmenliğini Bahadır Abşin yaparken oyuncu kadrosunda Buse Sevindik, Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Tayfun Sav, Cansu Taşkın gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Wonder Woman

Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana (Gal Gadot) müthiş savaş yeteneklerine sahip bir yarı tanrıdır. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Uçağın pilotu Steve Trevor (Chris Pine), Diana tarafından kurtarılır. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, adasını terkederek uygar dünyaya doğru yola çıkar ve dünya savaşını bitirebilmek için bütün hünerlerini ortaya sermeye başlar.

Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins yaparken oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis gibi isimler rol alıyor.

Nefrin

Araf ve Enes kardeş olan iki gençtir. Babaları vefat edince hayatları da tamamen değişir. Ancak Enes’in eşinin Araf'la ilgili farklı planları vardır. Babadan kalma mirasın ikiye bölünmesinden rahatsızdır ve tek gayesi Araf’ı ortadan kaldırmaktır. Büyülere ve doğaüstü güçlere başvurarak durumu çözmeye karar veren eşinin Enes’i ikna etmesi de çok zaman almaz. Araf’a delirmesi için büyük bir büyü yapılır. Bu büyü ile Araf gördüğü rüyaların etkisiyle akıl sağlığını korumakta zorlanacaktır...

Filmin oyuncu kadrosunda Arda Kural, Tuğba Özay, İzzet Çivril, Metin Yüksel, Aydan Çakır gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Bir Damla Aşk

Yıllardır birbirlerini görmeyen çocukluk arkadaşları Hasan ve Damla için karşılaştıkları ikisi de oldukça şaşırır, ancak kısa zamanda yine eskisi gibi dost olurlar. Bu karşılaşma, Damla'ya Hasan'ın arkadaşı Batuhan'a eski zamanlardan beri duyduğu sevgiyi alevlendirir. İkili Spil Dağı'na kampa giderler, ancak burada Damla'yı uzun zamandır takip eden Sarı'nın genç kızı kaçırması, komik olayların başlangıcına neden olacaktır.

Filmin yönetmenliğini Berk Aygül yapıyor.

Şeytanın Doğuşu(FirstBorn)

James, genç eşi Charlie'nin hamile olduğunu öğrendiğinde çok sevinir. Ancak bebek doğduktan sonra garip olaylar yaşamaya başlarlar. Ailelerinden uzakta yaşayan genç çift, bu garip bebeği idare edebilmek için onların yardımına ihtiyaç duyarlar. Çünkü bebekteki gariplikler aileden gelmektedir. Fakat bebekleri asla umdukları gibi normal bir çocuk olmayacaktır

Filmin yönetmenliğini Nirpal Bhogal yaparken oyuncu kadrosunda Jonathan Hyde, Antonia Thomas, Lucy Chappell, Luke Norris, Eileen Davies gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film(Captain Underpants: The First Epic Movie)

George Beard ve Harold Hutchins 4. sınıfa giden, sürekli yaramazlık peşinde koşan, hayal güçleri gelişmiş çok iyi iki arkadaştır. Okulda çıkardıkları tüm sorunlar, okulun müdürü Bay Krupp'u çıldırtmaktadır. Belalı ikiliyi ayırabilmek için elinden geleni yapmaya karar veren Krupp'u durdurabilmek için son çare olarak hipnozu deneyen çocuklar, bunda başarılı olup müdürü hipnotize ederler. Sonrasında Krupp'u kendi yarattıkları bir çizgi kahraman olan Kaptan Düşükdon'a dönüştürürler. Müdürün tam tersine son derece iyi kalpli, sevecen bir karakter olan Düşükdon, hiçbir özelliği olmamasına rağmen kendini süper kahraman sanmakta ve George ile Harold'ın başını sürekli belaya sokmaktadır. Ancak tüm dünyayı tehdit eden çılgın bilim adamı Profesör Paçalıdon'un ortaya çıkışıyla birlikte tehlikeli bir maceraya atılmaları gerekecektir.

Filmin yönetmenliğini David Soren yaparken seslendirenler arasında Ed Helms, Kevin Hart, Thomas Middleditch, Nick Kroll, Kristen Schaal gibi isimler var.

Haberin Devamı