Gündem Bu kez loto milyonerinin ortağı kurşunladı!

Bu kez loto milyonerinin ortağı kurşunladı!

18.11.2014 - 13:28 | Son Güncellenme:

Edirneli loto milyoneri Fuat Özdemir’in kiraladığı ofisinde bir kez daha silah sesleri yükseldi. Özdemir’in ofisinde bulunan ve iş ortaklarından olduğu öğrenilen H.K.'nin, ofislerine silahlı saldırı düzenleyen şahıslara silahla karşılık verdiği iddia edildi.

Bu kez loto milyonerinin ortağı kurşunladı

Olay, dün gece saat 23.00'te Tarlakapı Caddesi’nde bulunan Yaşar Atlı Plaza’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz Eylül ayında Süper Loto’dan 11 milyon TL kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir’in kiraladığı ofiste bulunan ve iş ortaklarından olduğu öğrenilen H.K., iş merkezi önünde bulunan A.E. ve Y.E.’ye ofis camından silahla ateş etti.

Haberin Devamı

ATEŞ AÇANLAR ONLARMIŞ

Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, ateş eden H.K. ve bir önceki silahlı saldırının da failleri oldukları tespit edilen A.E. ile oğlu Y.E.’yi gözaltına aldı.

Zanlılar H.K. ve A.E. emniyetteki sorgularının ardından öğlen saatlerinde hastaneye getirilirken, çocuk yaşta olduğu öğrenilen Y.E.’nin ise Çocuk Şube’deki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HİZİPLEŞMENİN NEDENİ İKRAMİYE

Öte yandan, geçtiğimiz gün yaşanan olayda Edirneli loto milyoneri hamal Fuat Özdemir’in kiraladığı ofisine silahlı saldırı gerçekleşmiş ve kurşunlardan birisi ofis camına isabet etmişti. Söz konusu olayda ölen ya da yaralanan olmazken, her iki grup arasında yaşanan hizipleşmenin, Özdemir’e lotodan çıkan büyük ikramiyeden kaynaklandığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE 5 MİLYON LİRA DOLANDIRILDIM DEMİŞTİ

Süper Loto'dan 11 milyon 345 bin 645 lira ikramiye kazanan hamal Fuat Özdemir, patronunun kendisini kandırarak parasının 5 milyon 300 lirasını aldığını iddia ederek suç duyusunda bulunmuştu. B.A. ise kupona ortak olduklarını söylemişti.

AİLE İÇİNDE TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Öte yandan Özdemir'in paranın bir kısmıyla ağabeyine ve kardeşlerine ev, araba ve motosiklet aldığı, ancak aile fertleri arasında kavga çıktığı iddia edilmişti. Yeğenine 20 bin liralık motosiklet alan Fuat Özdemir'e ağabeyinin "Herkese ev, araba aldın. Bize sadece 20 bin liralık motosiklet düştü" dediği öne sürülmüştü. Özdemir'in çevresindekilere "Para huzur getirmedi" dediği, ayrıca tehditler aldığı için koruma tutmak zorunda kaldığı belirtiliyordu.