Ege Bu lezzetin karşılığı mutluluk!

Bu lezzetin karşılığı mutluluk!

28.08.2017 - 05:58 | Son Güncellenme:

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nce ‘Üstün Lezzet’ ödülüne layık görülen ‘Waffle’cı Akın’ 30. şubesini açtı. CEO Ümit, “Biz insanlara lezzet olarak mutluluğu veriyoruz” diye konuştu

Bu lezzetin karşılığı mutluluk

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından ‘Üstün Lezzet’ ödülüne layık görülen Waffle’cı Akın, büyüme kararını aldıktan sonra 30. şubeye ulaştı. Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından hiç şikâyet olmaması nedeniyle de “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunu almaya hak kazanan Waffle’cı Akın CEO’su Timuçin Ümit, “Biz insanlara lezzet olarak mutluluğu veriyoruz. En iyi yatırım mutluluğa olan yatırımdır, o yüzden tüm girişimcilere kapımız açık” dedi.

1994 yılından bugüne tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Waffle’cı Akın’ın 30. şubesi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hizmete açıldı. Ümit. Belçika’nın başkenti Brüksel’de 135 Michelin yıldızlı şefin yer aldığı Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQI) tarafından ‘Üstün Lezzet’ ödülüne layık görüldüklerini hatırlattı, “Bizim bir sloganımız var. Waffle mutluluktur diyoruz. Ancak bu mutluluk paylaştıkça güzel. Biz bir yandan yeni girişimcileri iş hayatına kazandırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Gelin. sizlerde bu mutluluğa ortak olun” şeklinde konuştu.

‘Enerji dolular’

İşletmeciliğini Fatih Katırcı ile Ceyhun Şentüfekçi’nin yaptığı yeni şubenin açılışını Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan kesti.

Turan, iki girişimcinin gençlik enerjisiyle ve güleryüzleriyle dikkat çektiğini belirtti, “İnanın, insan onları görünce canı waffle çekiyor. Ben bu iki güzel insan için buraya waffle yemeye gelirim ama yer bulabileceğimi sanmıyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Tunç da genç girişimcileri kutladı.