Cadde Bu ‘masal’ı çok sevdiler

Bu ‘masal’ı çok sevdiler

14.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Bana Masal Anlatma’ filmine övgü yağmuru... Film için başta Yılmaz Erdoğan olmak üzere pek çok ünlü ‘En iyi Türk filmlerinden biri’ dedi.

Bu ‘masal’ı çok sevdiler

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı ve yönettiği, başrollerini ise Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın paylaştığı ‘Bana Masal Anlatma’ eğlenceli hikâyesi ve konuk oyuncularıyla dikkat çekiyor...
9 Ocak’ta vizyona giren filmde Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Tarık Ünlüoğlu da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Filmle ilgili görüşlerini dile getiren ve aynı zamanda filmin yapım şirketi BKM’nin ortaklarından Yılmaz Erdoğan, “Gerçekten şahane, muhteşem bir film olmuş. Ben bu filmde hem ev sahibiyim hem konuğum. Ama öyle bir film olmuş ki gerçekten, oynayan herkes de muhteşem” dedi.

Haberin Devamı

‘Heyecanla izledim’
Ünlüoğlu ise, “Bugüne kadar seyrettiğim en iyi Türk filmlerinden biriydi. Bu işin içinde olmak gerçekten büyük bir onur ve gurur benim için” diyerek, duygularını dile getirdi.
Okuduğunda hikayeyi ve rolünü çok sevdiğini ifade eden Gökçe Bahadır, “Hangi filmde konuk oyuncu olmak isterdin, diye sorsalar bu kadar tutturabilirdim. Filmin başından sonuna kadar varmışım gibi heyecanla izledim. Büyük bir cümle söyleyeceğim belki ama bugüne kadar izlediğim gerçekten neredeyse en iyi Türk filmi” diye konuştu.
Gürkan Uygun da konuk oyunculuk serüvenlerinin biraz dostluktan biraz da samimi yaklaşımlar neticesinde olduğunu vurguladı.