Oyun Dunyasi Bu Oyunun Bulmacaları Çok Zor

Bu Oyunun Bulmacaları Çok Zor

03.05.2015 - 11:43 | Son Güncellenme:

Zamanın olmadığı, gizemli bir dünya olan Toren, indie oyun yapımcısı Swordtales'in meyvesi. Bu oyundaki amacımız ise kaderimizin bağlı olduğu kuleye tırmanmak. 12 Mayıs tarhinde, PC ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacak olan Toren, güzeller güzeli Moonchild ile maceradan maceraya atılmamızı sağlayacak. Macera ve bulmaca türünü seven oyuncuların dikkatini çeken Toren'de karakterimiz zamanla büyüyerek, güçleniyor.

Bu Oyunun Bulmacaları Çok Zor

Zamanın olmadığı, gizemli bir dünya olan Toren, indie oyun yapımcısı Swordtales’in meyvesi. Bu oyundaki amacımız ise kaderimizin bağlı olduğu kuleye tırmanmak.

12 Mayıs tarhinde, PC ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacak olan Toren, güzeller güzeli Moonchild ile maceradan maceraya atılmamızı sağlayacak. Macera ve bulmaca türünü seven oyuncuların dikkatini çeken Toren’de karakterimiz zamanla büyüyerek, güçleniyor.

Oyundaki kuleyi keşfederken, birbirinden zorlu yaratıklarla savaşacak ve bulmacaları çözüp, karanlık koridorları aydınlatmaya çalışacağız. Yeni bulmaca oyunumuzun son videosu için tıklayın.