Cadde 'Bu şahıs saygıyı hak etmiyor'

'Bu şahıs saygıyı hak etmiyor'

26.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Emrah, kendisini eleştiren Cihat Tamer’e ateş püskürdü. Oyuncu, “Bu şahıs saygıyı hak etmiyor. Bu aralar işsiz ve güçsüz. Rabbim yardımcısı olsun” diyerek, gönderme yaptı

Bu şahıs saygıyı hak etmiyor

Emrah, kendisi için “Oyunculukla alakası yok” diyen Cihat Tamer’e ateş püskürdü. Instagram’da açıklama yapan oyuncu, “Kendini sanatın ve tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleriyle ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahıs, saygıyı hak etmiyor. Daha önce de hakkımda yorum yapmıştı ama yaşına olan saygımdan cevap vermedim ve muhatap olmadım” sözleriyle sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Tamer’in şu an projesi olmadığına vurgu yapan Emrah, “Arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz. Yazık aslında üzüldüm de durumuna. Tabii evde oturup, yapımcıların aramasını beklemek de çok zor olsa gerek. Kaderin böyle arkadaş. Rabbim yardımcısı olsun. İnşallah bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur. İnsanlar seni hatırlar da, belki iş bulman kolaylaşır” diyerek, göndermede bulundu.

‘Kurt kocayınca...’

Emrah’ın açıklamasının ardından Cihat Tamer, teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına bağlandı. Sanatçı, “Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur. Ben başka bir şey demiyorum. Eskiden babasını oynamam için çağırmışlardı, kabul etme-dim. O oyunculuğunu öne sürmüştü, ben de ‘Oyuncu olmak o kadar kolay değil’ demiştim” şeklinde konuştu.