Gündem Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

09.08.2017 - 12:32 | Son Güncellenme:

Bu Sayılmaz ilk bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Yeni komedi dizisi olan Bu Sayılmaz Çarşamba akşamları Fox TV'de yayınlanıyor. 1. bölümüyle oldukça sevilen ve izleyicileri kahkahalara boğan Bu Sayılmaz'ın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı

KOMEDİNİN YENİ ADRESİ “BU SAYILMAZ”

Haberin Devamı

Yepyeni bir sitcom formatıyla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan “Bu Sayılmaz”ın kadrosunda Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ gibi usta isimlerin yanı sıra Nergis Öztürk, Derya Şensoy, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi ünlü oyuncular, izleyici ekrana kilitleyecek.

Medyatava’nın haberine göre projenin yapımcılığını, Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’lı “Deli Gönül” dizisi ve reyting başarısıyla dikkat çeken “İlk Buluşma” isimli programa da imza atan 25 Film üstlendi. “Bu Sayılmaz”ın yönetmenliğini son dönemde ses getiren komedi yapımlarının senaristi Murat Kaman yapacak.

BU SAYILMAZ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

1. BÖLÜM ÖZETİ

Bugün Sayılmaz Ailesi için çok önemli bir gün. Akşam, ailenin genç kızlarından Biricik’i istemeye gelecekler. Melek, kardeşlerinden en azından biri evlenecek ve evden gidecek diye çok mutlu. O, her şeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacak. Fakat elinden gelmeyen 2 şey var: türkücü ağabey Armağan Sayılmaz ve şaşkın kardeş Cansın Sayılmaz. Bu gece, bu iki kardeşi olabildiğince gizlemesi lazım. Çünkü müstakbel damat Çırağan, 352 kuşaktır çok zengin bir ailenin tek oğlu. Bu ailenin Sayılmaz’ları beğenmesi pek mümkün görünmüyor.

Haberin Devamı

Gümbür Türkü Bar’da da durumlar biraz karışık. Cengiz, ne faturaları, ne maaşları ödeyebiliyor. Bir yandan Azimet Güzelyer, Cengiz’in ensesinde boza pişirmeye devam ediyor. Cengiz’in en acilinden hit bir şarkı çıkarması ve köşeyi dönmesi lazım. Arayış içine giren Cengiz’in yolu Küçük Semiha’yla kesişiyor. Küçük Semiha, tüyler ürperten şarkılarıyla kendisini Gümbür Türkü Bar ailesine zorla kabul ettiriyor. Bu zoraki anlaşma Küçük Semiha’yla Armağan’ın karşılaşmasına ve aşırı platonik bir aşkın doğmasına sebep oluyor.

Melek, kardeşinin isteme gecesinin pürüzsüz geçmesi için her şeyi yaparken aksi gibi aynı gün Cengiz ve Armağan da şöhret olmak için her şeyi yapacak. Biricik’in isteme gecesi, Küçük Semiha’nın aşkı, Armağan’ın şöhrete giden ilk adımları derken bakalım işler nereye varacak?

YENİ BİR FORMAT DENENECEK

Haberin Devamı

Ülkemize getirilecek olan yeni formatta seyirciler de olacak ve sahnedeki esprilere onlar da eşlik edebilecek. Çekimlerin ay sonu gibi başlaması planlanıyor. Projenin flaş isimlerinden Binnur Kaya, aynı zamanda Burak Aksak’ın “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filminde de rol alacak ve hem sitcom, hem de filmle beraber setlere hızlı bir dönüş yapmış olacak. Projenin yapım şirketi 25 Film, ilerleyen günlerde Tolga Çevik’in yeni programını da hazırlayacak.

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, ekranın en iddialı oyuncularını bir araya getiren Bu Sayılmaz’ın başrollerini Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ gibi usta isimler paylaşırken, Burak Satıbol, Hakkı Ergök, Derya Şensoy, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi komedinin dozunu arttıracak oyuncular da seyirciyi kahkahaya boğacak.

Yönetmenliğini Murat Kaman'ın üstlendiği, senaryosunu Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin ve Kamuran Süner'in kaleme aldığı Bu Sayılmaz, yepyeni bir sitcom formatıyla ekrana gelecek.