Gündem Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Aslı, hastaneye kaldırıldı! 13. yeni bölüm fragmanı...

Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Aslı, hastaneye kaldırıldı! 13. yeni bölüm fragmanı...

22.03.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne şoke edici final sahnesi damgasını vurdu. Aslı’nın Ali’ye olan saplantılı aşkı, Aslı’nın kendini kaybetmesine neden oldu. Derin’in gözleri önünde sinir krizi geçiren ve akıl sağlığını kaybetme noktasına gelen Aslı, hastaneye kaldırıldı. Peki Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecekte Aslı, hastaneye kaldırıldı 13. yeni bölüm fragmanı...

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Ali, Derin’in saldırıya uğramasından dolayı kendini suçladı. ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in merakla beklenen yeni bölümü 22 Mart Çarşamba saat 20:00’da atv’de ekranlara geldi. Bu Şehir Arkandan Gelecek 12. son bölüm ardından 13. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümünde Ali ve Derin’in aşkları karşısında Aslı, umudunu tamamen kaybetti. Ali’yle evli olan Aslı’nın boşanma dilekçesini imzaladığı ve ardından Derin’le yüzleştiği anlar bölüme damgasını vurdu. Aslı’nın, Derin’e, Ali’yle aralarında hiçbir şey yaşanmadığını itiraf ettiği anlar ekrana geldi. Ali’ye saplantılı bir aşkla bağlı olan Aslı, sinir krizi geçirdi. Bu olayla birlikte çocukluk arkadaşının hastaneye kaldırılmasıyla yıkılan Derin, karar noktasına geldi. Ali’yle evlenmeyi isterken, Aslı’nın yaşadıklarına tanık olan Derin’in boşanma dilekçesini yırtması izleyicileri şoke etti.

Şahin’den Nesrin’e sürpriz evlilik teklifi

Bölüme damgasını vuran sahnelerden biri de Şahin’in (Gürkan Uygun), Nesrin’e (Defne Kayalar) evlenme teklifi ettiği anlardı. Nesrin’in olumsuz yanıtıyla hayal kırıklığına uğrayan Şahin ile Nesrin arasında neler yaşanacağı da önümüzdeki bölümlerde yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in merakla beklenen yeni bölümü 29 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da atv’de ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eski dosttan düşman olur mu?

Derin, hayatının yıkımını yaşayan Aslı’nın yanında olmak isteyecek. Ancak, yaşadığı zor günlerden Derin’i sorumlu tutan Aslı, kimseyi yanında istemeyecek. Bölümde ekrana gelecek flashback sahnesi, izleyicileri Derin ve Aslı’nın lise günlerine götürecek.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır. Aslı hastanede gözünü açtığında Ali'nin, Derin'i bırakıp kendisine koştuğunu öğrenir ve umutlanır. Tekin ise kızını Ali'ye emanet ederek büyük bir hata yaptığını düşünür ve yeniden Derin'i, Ali'den uzaklaştırmaya karar verir. Polis, Seyit'i yakalar, o konuştuğu takdirde başta Tekin olmak üzere birçok kişinin başı derde girecektir. Seyit, hapiste can güvenliği için tedbirini çoktan almıştır.

Haberin Devamı

Şahin, Ali ve Derin'in de cesaretlendirmesiyle Nesrin'e karşı büyük bir adım atmaya karar verir. Ancak sonuç umduğu gibi olmayacaktır. Bora'nın şüpheli davranışları Rauf'un dikkatinden kaçmaz. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden olur.