Gündem Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. yeni bölüm fragmanında büyük şok!

Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. yeni bölüm fragmanında büyük şok!

17.01.2017 - 10:23 | Son Güncellenme:

Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölümde nefesleri kesti. ATV ekranında yayınlan Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölümde, babasını karşısında gören Derin şaşkına döner fakat Ali'nin de desteğiyle onunla evine döndü. İkisi de bu gidişin esarete giden bir yol olduğundan habersizdir. Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. yeni bölüm fragmanı hemen yayına girdi.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. yeni bölüm fragmanında büyük şok

Ay Yapım‘ın yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. yeni bölümü ile 18 Ocak 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV'deydi.

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde hiç beklemediği bir anda babasını karşısında gören Derin şaşkına döner fakat Ali'nin de desteğiyle onunla evine döner. İkisi de bu gidişin esarete giden bir yol olduğundan habersizdir. Şahin'le karşı karşıya gelmek Tekin'in unutmaya çalıştığı anılarının tekrar yüzeye çıkmasına neden olur. Onun geçmişle olan hesaplaşması, Ali'nin sırlarına da ışık tutar.

Derin'i bir kez daha kaybetmemeye kararlı olan Ali, onu ev hapsinden kurtarmak için Aslı'yla iş birliği yaparken Yiğit'in ona karşı kurduğu tuzağı gözden kaçırır. Tekin, Şahin ve Ali'nin kızından uzak durması için elinden geleni yapar ve Rauf Anne'nin en çok ihtiyaç duyduğu anda Ali'nin elini kolunu bağlar. Ali'yle Derin ayrı ayrı hayata tutunmaya çabalarken çözüm hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.

Haberin Devamı



GENEL KONU

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.