Gündem Bu Şehir Arkandan Gelecek'te yeni bir şampiyon doğdu! Baba oğlunun büyük zaferi!

Bu Şehir Arkandan Gelecek'te yeni bir şampiyon doğdu! Baba oğlunun büyük zaferi!

22.02.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümünde soluklar tutuldu ve herkes merakla Ali’nin (Kerem Bürsin) boks turnuvasında ringe çıkacağı anı bekledi. Baba oğlun birlikte hazırlandığı turnuvada Ali, zafer kazandı. Merakla beklenen 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Ekranların sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'de bu hafta boks turnuvası düzenlendi. Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıktı...

Bu Şehir Arkandan Gelecekte yeni bir şampiyon doğdu Baba oğlunun büyük zaferi

Kerem Bursin, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu ‘nun başrollerini paylaştiğı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 8. bölümü ile ekrana geldi. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde boks turnuvası düzenleniyor. Ali için büyük bir fırsat olan bu turnuva için ringe çıkmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Ali, babası Şahin’in (Gürkan Uygun) koçluğunda boks turnuvasına hazırlandı. #ZafereGidenYol için büyük bir mücadele içine giren Ali ile Şahin, bu turnuva sayesinde birbirlerini ilk defa baba oğul olarak hissetti.

Ali’den, babasıyla ilgili öğrendiği gerçeklerden sonra yıkılan Derin, babasıyla yüzleşti. Tekin Mirkelamoğlu (Burak Tamdoğan), kızı Derin’e (Leyla Lydia Tuğutlu) gözyaşları içinde gerçekleri itiraf etti. “Baba katili olacağıma ölmeyi yeğlerdim” diyen Tekin, ilk defa tüm gardını indirerek bu kadar güçsüz kaldı.

Babasından aldığı darbe ile soluğu Ali’nin evinde alan Derin, her şeyi arkasında bırakıp sırf onun için geldiğini söyledi. Derin’in, “Aramızda bir engel kalmasın artık. Aslı’dan boşan, benimle evlen” sözleri ise ikili arasındaki romantizmi doruğa çıkardı.

Haberin Devamı

Duygu ve heyecan yüklü bölümün finaline ise Ali’nin zafer kazandığı ve baba oğulun birbirine sıkı sıkıya kenetlendiği anlar damga vurdu. Derin’in hamile olduğunu öğrenmesi, birbirlerine sarılan Aslı (Nilperi Şahinkaya) ve Ali’nin öpüştüklerini sanması ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Derin, hamile olduğunu Ali’ye söyleyecek mi?, Aslı, Ali’ye karşı duygularını ona itiraf edebilecek mi?, Tekin ve Belgin (Seda Akman) kızları Derin’i yeniden kazanabilmek için neler yapacak? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü, 1 Mart Çarşamba saat 20:00’da ATV’de!

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir.

Şahin'in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak Şahin henüz Ali'nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir.

Haberin Devamı

Aslı, Ali'nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin'i huzursuz eder. Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır.

Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI