Cadde Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi?

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi?

15.11.2014 - 07:46 | Son Güncellenme:

Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel yedi yarışmacısıyla dün akşam Show TV’de izleyicilerle buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan moda programının gözleri kamaştıracak Eleme Gecesi'nde yapılan oylama sonucu Nur Bozar elenmiş oldu.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi

Sunuculuğunu Öykü Serter, jüri koltuğunda İvana Sert, Uğur Erez, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın oturduğu Show TV'nin en çok izlenen programı olan Bu Tarz Benim'de haftanın finaline günler kala tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Her hafta farklı bir ünlünün oturduğu jüri koltuğuna bu hafta sevilen türkücü Nihat Doğan oturdu. Peki bu hafta kim elendi? İşte o ayrıntılar...

Haberin Devamı

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim Eleme Gecesi ise, bu akşam yine ses getirdi.... Bu Tarz Benim yarışmasında Nur Bozar elendi! Yarışmada büyük finalde günler sonra!

Haftanın finali tanıtım fragmanı yayınlandı. Programın bu haftaki jüri konuğu Nihat Doğan oldu. Eleme gecesi haftanın finali 15 Kasım Cumartesi günü yayındı. .

Cumartesi günü eleme gecesi olarak haftanın finalini yapan Bu Tarz Benim'de bir yerışmacı daha 100 Bin TL'lik büyük ödüle veda edecek. 1980'li yılların konseptiyle sahneye çıkacak olan yarışmacılardan hangisinin eleneceği merak konusuyken. Nur Bozar en çok oy alan kişi olarak elenmiş oldu.

Nihat Doğan'ın türküleri ve sahne şovuyla renklenmesi beklenen Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecei özel bölüm ile 15 Kasım 2014 Cumartesi akşamı kendi saatinde Show TV ekranlarında yayınlandı..

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi


NUR BOZAR ELENDİ İDDİASI!

Bu Tarz Benim'in en iddialı yarışmacılarından olan Nur Bozar'ın yarışmadan elendiği iddia edildi.

Çekimleri bir hafta önceden gelen Bu Tarz Benim'de kimin elendiği Cumartesi akşamı haftanın finalinde belli olacak fakat sosyal medyada Nur Bozar'ın yarışmadan elendiği ve şu günlerde tatile gittiği haberleriyle şalkalanıyor.

İşte Bu Tarz Benim eleme gecesi tanıtım fragmanı