Cadde Bu Tarz Benim için flaş değişiklik!

Bu Tarz Benim için flaş değişiklik!

05.02.2015 - 14:52 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Bu Tarz Benim için yeni bir karar alındı. Cumartesi akşamları eleme gecesi ile ekrana gelen Bu Tarz Benim artık farklı bir saatte yayınlanacak. İşte Bu Tarz Benim ile ilgili son haberler..

Bu Tarz Benim için flaş değişiklik

Show TV’den TV8'e transfer olan “Bu Tarz Benim”in Cumartesi geceleri ekrana gelen “Eleme Gece”leri artık yeni saatinde yayınlanacak.

Haberin Devamı

Yapımını Production House’in üstlendiği jüri koltuğunda Nur Yerliteş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği “Bu Tarz Benim”in Eleme Geceleri artık yeni saatinde ekrana gelecek. TV8'in bu kararı Prime Time’da istenilen reytinge ulaşamadığı için 20.00-22.00 saat dilimine film koyma kararı aldı.

Bu Tarz Benim – Eleme Gecesi Cumartesi akşamı 22.00'de TV8'de. Cumartesi akşamı saat 20.00'de ise “Recep İvedik 3¨ filmi yayınlanacak.

Bu Tarz Benim'de Yine Bir Cumartesi Akşamı Yine Bir Eleme Heyecanı

Bu Kez Konsept: Sahne Senin!

Sürprizlerle Dolu Eleme Gecesinin Konuk Jüri Üyesi Acun Ilıcalı!

Ayrıca Geceye Şarkıları ile Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey konuk oluyor.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert Flamenko dansıyla geceye damgasını vuracak, Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey beğenilen şarkılarını seslendirecek.

11 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar. Gecenin konsepti ise “Sahne Senin”. Sahne kıyafeti ile programa katılacak olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak.

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isimin kim olacağı ise büyük merak konusu.