Cadde Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi?

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi?

21.02.2015 - 15:28 | Son Güncellenme:

Heyecanla beklenen Show Tv'nin vazgeçilmez yarışma programı Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu akşam yapılan oylama sonrası jüriden en düşük puanı alan isim açıklandı. Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi? merakla beklenirken dün akşam ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışma programı bomba sahneleriyle yine nefes kesti...

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Cemil İpekçi'nin jüri üyeliği yaptığı Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışma programı dün akşam yepyeni bir bölümle ekrana geldi. Eleme gecesinde sürpriz konuklarla izleyiciyi ekrana kilitledi. Ebru Akel'in sunduğu Bu Tarz Benim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Bülent Ersoy ile hareketli bir gece yaşandı.

11 kadın ve 11 erkek yarışmacı ve yeni formatıyla ekrana gelen Bu Tarz Benim 'de bol elemeli bir final yaşandı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta 2 erkek yarışmacı ile 2 kadın yarışmacı elendi. Eleme gecesinin diğer jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer aldı. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kaldı.

21 Şubat eleme gecesinde 4 kişi elendi. Bu hafta format değiştiren Bu Tarz Benim 'de iki erkek yarışmacıyla iki bayan yarışmacı en düşük oyu alarak elendiler. Bu Tarz Benim erkeklerinden Serhan ve Okan kızlardan Esra ve Tuğba elendi.

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, muhteşem jürisi ve birbirinden iddialı 11 kadın ve 11 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Bu Tarz Benim’in izleyicileri büyüleyen Eleme Gecesi ise yine gündeme bomba gibi düştü.

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi


İSMAİL YK VE METİN ŞENTÜRK BU TARZ BENİM SAHNESİNDE !

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; İsmail Yk ve Metin Şentürk muhteşem performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Birbirinden eğlenceli şarkıların yer alacağı program, izleyicilere keyif dolu bir akşam yaşattı.

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi


AYGÜN 'ERKEK' KRİZİ ÇIKARAN NİŞANLISIYLA BARIŞTI

Bu Tarz Benim yarışmasına erkekler dahil olunca kıskançlık krizine giren nişanlısıyla ayrılan Aygün Aydın bu kez iyi haberlerle geldi. Aygün Aydın nişanlısıyla barıştı.