Bu yaz görmeye tahammül edemeyeceğim 5 moda parçası

Yaz ve güneşe varım ama bu yaz etrafta yine sadece trend olduğu için giyilecek pek çok zevksiz giysi olacağını biliyorum. Benim gözümü tırmalayan ve gardırobumda asla olmasını istemediğim yaz mevsiminin 5 moda parçasını seçtim…

1. Dar jean şort: Sadece iç ceplerini ortaya sererek göz zevkimi bozmakla kalmayan aynı zamanda oldukça dar olmaları nedeniyle giyeni de rahatsız eden daracık jean şortlar bu yaz yine moda. Ama sadece Chanel Iman gibi kusursuz vücutlu top modellerde güzel görünüyor. Vücuduna güvenenler, hodri meydan. Ama göbekleri açıkta bırakan kısa üstlerle kombinlememek kaydıyla... Bence bu bu şortlara şehirde giyilebilecek en iyi alternatif bermudalar olacaktır.

Haberin Devamı

2. Transparan sutyen askıları: Maalesef hemcinslerimde beni üzen detaylardan biri de kıyafetlerden görünen transparan sutyen askıları. Sırt dekolteli ya da omuzları açıkta bırakan üstleri lütfen straples sutyenlerle kullanın. Çünkü bu askılar gerçekten çok ucuz görünüyor.

3. Göbeği açıkta bırakan üstler: Belki uzun bir aradan sonra yeniden modacıların gözdesi olan göbeği açıkta bırakan kısa üstlere sevinmemiz gerekiyor. Ancak bu trendi takip edenlerin de birtakım kurallara uyması şart. Öncelikle karnınızın süper egzersizli, dümdüz olması ilk kural. Ayrıca 20’li yaşları artık geride bırakmışsanız, lütfen bu trendle komik duruma düşmeyin. Ortada herkesin yaşına ve tarzına uygun pek çok trend var.

4. Etek ya da elbisenin altına tayt: Anlamakta gerçekten zorlandığım kombinasyonlardan biri de etek ya da elbisenin altına giyilen siyah ya da renkli taytlar. Gerçekten bu görünüm bence yazın en tahammül edemeyeceğim tarzlarından olacak.

5. Gladyatör sandaletler: Maalesef ki, gladyatör sandaletler, bu yaz boyları daha da uzayarak hayatımızda kalmaya devam edecek. Bu arada bu ayakkabı modelinin beni benden aldığını belirtmeden geçemeyeceğim. Tabii, erkekleri düşünmek bile istemiyorum. Evet, podyumda incecik bacaklarıyla salınan modellerde belki daha seksi görünüyorlar ama gerçek hayata bence pek de uyum sağlayamadılar.

Haberin Devamı