Ege Buca cephesinde değişen bir şey yok!

Buca cephesinde değişen bir şey yok!

02.11.2017 - 02:54 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Haftanın maç programını konuşuyoruz. Cumartesi 13.30 Karşıyaka-Şanlıurfaspor, 15.30 Bucaspor-Tuzlaspor.

Buca cephesinde değişen bir şey yok

Hep birlikte çok önemli bir maç olduğuna karar veriyoruz. Bizimki sadece dile getirme. Bunu herkes biliyor. Bucaspor aldığı seri mağlubiyetlerle 5 puanda kaldı. Bu haftaki rakibi Tuzlaspor’da 4 puanda. İnanılmaz önemli bir maç. Taraftar kızsada küssede hepsini bir kenara bırakıp, cumartesi Buca’da olmalı. Hakikaten Bucaspor’un geleceğini tayin edecek bir müsabaka.
Bülent Buda: Acıların yılı gibi bir durum ve bu durum değişme gibi bir umut barındırmıyor içinde. Sorunun çözüm yeri profesyonellerin eylem alanıdır. Yani futbol sahası. Kötü sonuçlar sorun üretir. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Hüner, o kötü gidişe dur diyecek iradeyi gösterebilmekte. Tabii ortada öyle bir irade kaldıysa.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Geçmiş haftaları bir kenara bırakıp, Bucaspor’un cumartesi günü konuk edeceği Tuzlaspor’u mutlaka ve mutlaka yenmesi gerekiyor. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Bana göre Tuzla maçı Bucaspor için bir milat olabilir. Bu maçtan elde edilecek 3 puan, takımın toparlanmasına ve hızla tehlikeli bölgeden uzaklaşmasını sağlayabilecektir.

Yazarlar