İzmir BUCA’NIN YILDIZLARI DÜNYA’YA AÇILIYOR

BUCA’NIN YILDIZLARI DÜNYA’YA AÇILIYOR

28.07.2015 - 11:47 | Son Güncellenme:

.

BUCA’NIN YILDIZLARI DÜNYA’YA AÇILIYOR

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ulusal ve uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi temsil edecek yıldızlar yetiştiriyor.
İzmir’de, Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde kurduğu branşlardan şampiyonlar çıkarmaya devam ediyor. Kulübün tekvando takımı, 343 lisanlı sporcusu ile katıldığı ulusal ve bölgesel turnuvalarda önemli başarılara imza atarken, yetenekli tekvandocular Tolga Çalışkan ve Emre Alp ise önümüzdeki ay düzenlenecek Dünya ve Balkan Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil edecek. İki sporcudan biri Güney Kore’de düzenlenecek Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda, diğeri ise Balkan Şampiyonası’nda mindere çıkacak.
ORTAK HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Öte yandan, Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekvando takımının 14 minik sporcusu da, 29 Temmuz ve 2 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilecek Minikler Türkiye Şampiyonası için tüm hazırlıklarını tamamladı. Şampiyona’dan iyi dereceler alma hedefiyle yoğun bir çalışma temposuna giren Buca’nın yıldızlarının ortak hedefi ise Türkiye şampiyonu olmak.