Ege Buca sevinemedi

Buca sevinemedi

22.09.2017 - 04:13 | Son Güncellenme:

.

Buca sevinemedi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Pendikspor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam eden 2. Lig Kırmızı Grup’taki Bucaspor, galibiyete sevinemedi. Pendikspor karşılaşması oynandığı sırada Futbol Federasyonu Lisans Kurulu’ndan 3 puan silme cezası alan sarı lacivertlilerde moraller bozuldu. Mali kriterleri yerine getiremeyen Fırtına’ya 3 sezon üst üste 3 puan silme cezası verilirken, Başkan Ahmet Doğan tüm çabalara rağmen eksikleri tamamlayamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

’Telafi edilecektir’

Bucaspor’un toplam 1 milyon 150 bin TL borçlu olduğu eski futbolcuları İskender Alın, Faruk Atalay ve Serkan Yanık’la anlaşamaması yüzünden ulusal lisans alamadığı bildirildi.

Ahmet Doğan, “Göreve başladığım andan bu yana yabancı futbolcuların alacaklarını ödemek için çalıştık. Tam 5 FIFA dosyasını kapattık. Ne yazık ki kalan borçların bir kısmının yetiştirilmesi mümkün olmadı” dedi. Doğan, takımının, silinen 3 puanı telafi edeceğine inandığını ve yönetim olarak kendilerinin de kulübü düzlüğe çıkarmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.