İzmir Bucalı Öğrencilere Tatil Hediyesi

Bucalı Öğrencilere Tatil Hediyesi

13.01.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

.

Bucalı Öğrencilere Tatil Hediyesi

Buca Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini ücretsiz yüzme kursuyla renklendirecek. Öğrencilerin sömestr tatilleri için eğlenerek öğrenecekleri sportif faaliyetler hazırlayan Buca Belediyesi, 7-17 yaş gurubu öğrencilere ücretsiz yüzme kursu açıyor.
Buca Belediyesi öğrencilerin yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini bir nebze de olsa atmasına yardımcı olmak için harekete geçti. Belediye, yarıyıl karne hediyesi olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde ücretsiz yüzme kursu açacak.
Buca okullarında okuyan 7-17 yas grubu tüm öğrencilerin yararlanabileceği kurslar 22 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün olarak Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda verilecek. 2 hafta sürecek ve toplam 10 seans olarak yüzme bilmeyen, su yüzeyi ve yüzme bilen olarak 3 kategoride verilecek olan eğitimler, uzman antrenörler eşliğinde düzenlenecek. Kurslardan ücretsiz olarak yararlanmak isteyen öğrencilerin ikametgah ve mantar-egzama olmadığına dair sağlık yazısı ile birlikte 19 Ocak 2018 Cuma gününe kadar Havuz Müdürlüğüne başvurması yeterli olacak.