Otomobil Bugatti Chiron, Adeta “Asfaltı Ağlatacak”

Bugatti Chiron, Adeta “Asfaltı Ağlatacak”

01.12.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Instagram hesabı üzerinden kısa bir video paylaşan Bugatti, yeni spor modeli aracının ismini doğruladı; Chiron... Ürettiği spor otomobiller ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Bugatti, yeni göz bebeği Chiron modeline...

Bugatti Chiron, Adeta “Asfaltı Ağlatacak”

Instagram hesabı üzerinden kısa bir video paylaşan Bugatti, yeni spor modeli aracının ismini doğruladı; Chiron... Ürettiği spor otomobiller ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Bugatti, yeni göz bebeği Chiron modeline resmiyet kazandırmış bulunmakta. Resmi Instagram hesabı üzerinden fotoğraf ve video paylaşan ünlü firma, böylelikle geliştirdiği yeni spor arabasının Chiron adıyla anılacağını kesinleştirmiş oldu. Şimdiden gündem konusu olan model, adeta asfaltı ağlatabilecek özelliklere sahip. Söylentiler ile sınırlı kalan bilgilere göre Bugatti Chiron, tam 1500 beygir gücünde çalışan bir motora ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Saatte 463 km hız yapabilen aracın 3 milyon dolara yakın bir fiyattan alıcı bulması da beklenenler arasında. Şimdiden binlerce sipariş aldığı söylenen Bugatti Chiron'un epey pahalı bir "oyuncak" olacağı su götürmez bir gerçek. Henüz detaylı bir şekilde gözler önüne serilmeyen Chiron'un gelecek yıl görücüye çıkacağı tahmin ediliyor. Çalışmalarını hızlandıran Bugatti'nin yeni modeli ile elde edeceği satış rakamı ise elbette şimdiden merak konusu olmuş durumda.