Gündem Bugün burcunuz size ne söylüyor-6 Temmuz 2015

Bugün burcunuz size ne söylüyor-6 Temmuz 2015

06.07.2015 - 10:16 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(2 Temmuz)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 2 Temmuz tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Bugün burcunuz size ne söylüyor-6 Temmuz 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 6 Temmuz itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlardasınız. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz. Yakin çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylar gündeminize gelebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi çok daha iyi hissedebilir, başladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu yakalamak çok daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız zamanlar içindesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra koşullar daha rahat hale gelecektir, iç uyumunuzu daha rahat dengeleyebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutacaksınız. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda doğru kararlar alabilirsiniz. İçsel uyumunuz rahat etmenizi sağlayacaktır.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutacaksınız. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda doğru kararlar alabilirsiniz. İçsel uyumunuz rahat etmenizi sağlayacaktır.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bilemediğiniz konular sizi hayallere sürükleyebilir. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Bugün ışıltılı hayallerinizin içinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha iyi olacaktır.