Muş Bulanık'ta Proje Tanıtım Toplantısı

Bulanık'ta Proje Tanıtım Toplantısı

23.01.2018 - 17:00 | Son Güncellenme:

.

Bulanıkta Proje Tanıtım Toplantısı

MUŞ (AA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, esnafla bir araya gelerek yürütülecek projelerle ilgili bilgi verdi.

Haberin Devamı

Bulanık Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Uzan, ilçeyi daha yaşanılır bir hale getirmek için hep birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Estetik açısından daha güzel bir ilçe için yeni projeler hazırladıklarını kaydeden Uzan, şöyle konuştu:

"Bulanık da görsel anlamda bir değişim ve dönüşümün gerçekleşmesi derdindeyiz. Siz değerli esnafımızla bu görsel kirliliği temizlemek istiyoruz. Çarşı içinde var olan düzensizliğe karşı uygulamak istediğimiz projeleri size anlatacağım. Simetrik bir yapı içerisinde aynı toplamaların yer alacağı ahşap görünümlü renklerle donatılmış bir çarşı ortamı yaratmak için hazırladığımız proje esnaflarımızla istişare edildi. Siz esnaflarımızın desteğini alarak başlatacağımız sokak sağlıklaştırılması projesi ile bambaşka bir Bulanık'ın ortaya çıkartılması gerekir. Şehrimizin bu müdahalelere ihtiyacı var. Yıpranmış bir durumda olan ilçemizi bu durumdan kurtarmak elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

Haberin Devamı

Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri de, ilçenin hak ettiği görünüme kavuşturulması için başlatılacak projeye gereken desteği sunacaklarını aktardı.