Gündem Bulut Özdemiroğlu kimdir? (Survivor 2017 yeni yarışmacı)

Bulut Özdemiroğlu kimdir? (Survivor 2017 yeni yarışmacı)

19.02.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasından Eser West'in kendi istediği üzerine ayrılmasıyla yerine Bulut Özdemiroğlu geldi. Survivor'un yeni yarışmacısı olan Bulut Özdemiroğlu'nun kim olduğu ve hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Bulut Özdemiroğlu kimdir (Survivor 2017 yeni yarışmacı)

Eser West'in açlığa dayanamamasından dolayı Survivor yarışmasından ayrılmak istediğini belirtmesi üzerine Acun Ilıcalı, bu isteği kabul etmiş ve acil durum konseyini toplayarak burada durumu açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'a yeni bir yarışmacının katılacağını söylemesi üzerine bu kişinin kim olduğu merakla beklenmeye başladı.

Haberin Devamı

Survivor'un yeni yarışmacısı Göz6 evinden tanınan Bulut Özdemiroğlu oldu. Bunun üzerine Yine Göz6 evinden Survivor yarışmasına katılma hakkı kazanan Erdi ve Berna şoke oldu. Bulut ile Erdi sık sık tartışan iki yarışmacıydı, Survivor adasında da neler yaşayacakları heyecanla beklenmeye başladı.

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Bulut Özdemiroğlu 28 yaşındadır ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan Özdemiroğlu, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünden mezun olan Özdemiroğlu, uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol ile ilgilenen Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla da uğraşıyor.