Siyaset ‘Bunlara verilen oylar haramdır’

‘Bunlara verilen oylar haramdır’

21.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa mitinginin ardından Mardin’e geçti ve şu mesajları verdi:

‘Bunlara verilen oylar haramdır’

TEPELERİNE BİNECEĞİZ: Mardinli kardeşlerimizin kahir ekseriyeti çukur terörü sırasında büyük bir sınav verdi, terör örgütüne fırsat vermedi. Hem ülkemiz içerisinde hem de sınırlarımızın ötesinde yürüttüğümüz bu operasyonlarla Mardinli kardeşlerimize yaşattıkları acıların hesabını teröristlerden misliyle sorduk. Afrin bitti, şimdi Kandil. İnşallah çalışmalar yürüyor. Nerede terör var, nerede Türkiye’ye taciz var, biz orada tepelerine, tepelerine bineceğiz.

Haberin Devamı

MARDİN TURİZMİ YÜZDE 400 ARTTI: Bay Kemal diyor ki ki “çiftçiler ağlıyor” Peki bu HDP’nin yaptığı bir şey var mı, herhangi bir yatırım var mı? Bunlara verilen oy haramdır. Bunlara haddini 24 Haziran’da bildirmeye hazır mıyız? Bugün Mardin turizmi geçen yıla oranla yüzde 400 artış gösterdi. Yeni oteller açıldı. Mardin turizmin merkezi, burası medeniyet. Burası turizm noktasında patladı ve patlamaya devam edecek. Mardin’e 1 milyondan fazla günü birlik turist geldi. Huzur ve güven ortamı ekonomiye, günlük yaşama da yansıdı. Bölücü terör örgütünün vesayeti kalkınca çarşı pazarlar yeniden pazarlandı.

DERSHANEYİ BİLE İŞLETEMEDİN: Bakıyorsunuz Bay Muharrem sağda solda bizim projelerimize çamur atıyor. Ya senin bir eserin, bir projen var mı onu söyle. Sen Yalova’da bir dershaneyi bile işletemedin batırdın ya, dershaneyi bile işletemeyenin Türkiye’yi yönetmek gibi bir şeyi olabilir mi? Bay Kemal’i zaten SSK’dan tanıyoruz. Ortada hiçbir projesi yok ama meydan meydan bizim projelerimizi kötülüyor.