Cadde Burak Kut, Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu

Burak Kut, Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu

11.10.2018 - 15:08 | Son Güncellenme:

Radyo D'de Sarı Şeker Sema'ya konuk olan popçu Burak Kut, yayına telefonla katılan dinleyicisinin anlattığı anılar sayesinde kariyerinin ilk yıllarına gitti.

Burak Kut, Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu

Göz önünde olmamayı kendisinin seçtiğini söyleyen Burak Kut, "magazinsel olayların içinde yer almadığım için evde oturuyorum sanıyorlar oysa sürekli üretiyorum, şu an elimde 2 albümlük birikmiş şarkı var, dizi müzikleri yapıyorum, sürekli aktif olarak çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı

'Hoppa' şarkısının video klibini özel izinle İstanbul Yeni Havaalanı’nda çeken Burak Kut, klipteki danslar konusunda 2. sınıfa giden kızı Aden'in fikir verdiğini ve bu sayede çocukların ilgisini çektiğini söyledi.

2019 Yılının müzik kariyerinde 25. yılı olduğunu söyleyen Burak Kut, özel projelerle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Farklı tarzlarda şarkılarını sevenler için farklı maxi singlelar çıkarmayı düşündüğünü anlatan Kut, bu mini albümleri hareketli, akustik, senfonik gibi başlıklar altında toplayacağını ve şu sıralar şarkı seçimleriyle uğraştığını belirtti.

Ayrıca kendi şarkılarından oluşan tek kişilik bir müzikal projesi olduğunu anlatan Burak Kut, bir de kendi hayatını anlatan bir film projesi olduğunu müjdeledi.

Haberin Devamı

Burak Kut, dinleyicilerin mesajlarla yoğun ilgi gösterdiği programda, "Bundan sonra daha sık sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum, artık yeni şarkılar için uzun süre beklemeyeceğim. 'Hoppa' şarkısı, hareketli, kolay ezberlenen tam bir pop şarkısı ama yılbaşından önce harika bir slow şarkı geliyor. Çok sevileceğinden eminim" açıklamasında bulundu.

Burak Kut, Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu