Gündem Buray kimdir?

Buray kimdir?

02.12.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

Buray bu akşam ekranların sevilerek izlenen programı 3 Adam'a konuk oluyor. TV 8 ekranlarının Çarşamba akşamları kahkahası bol programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer bulunuyor. Peki Buray kimdir? İşte Buray ile ilgili bilinmeyenler..

Buray kimdir

Buray bu akşam yayınlanacak 3 Adam'a konuk oluyor. TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen programı 3 Adam'da bu akşam da kahkaha var. Peki Buray kimdir? İşte Buray ile ilgili detaylar..

Haberin Devamı

Buray

Doğu Akdeniz Üniversitesi Kompozisyon bölümü mezunu olan ve master derecesini University of Glamorgan’da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlayan Buray, yaklaşık 15 yıldır müzikle iç içe yaşıyor.

Hayatı ve Kariyeri

Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan Buray, başta Ferhat Göçer’in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi. Bir yandan da Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü “1 Şişe Aşk” için çalışmalarını sürdüren Buray, şimdi de albümün habercisi olan ilk şarkısı “İstersen” ile müzikseverlere merhaba dedi. Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Hazal, Gökhan Tepe, Berksan, İzel gibi birçok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak eşlik etti. Solistliğini üstlendiği “Sensitive Vibrations” grubuyla ve “Acoustic Ceremony” projesiyle birçok konser veren Buray, geniş ve modern İngilizce repertuvarı ile büyük ilgi gördü. 2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak Kıbrıs Eurovision elemelerinde 125 yarışmacı arasından finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace’da konser veren Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yaptı ve gitar çaldı. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan genç yıldız, KKTC’deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. Sözleri Gözde Ançel’e, bestesi de Buray ve Gözde Ançel ikilisine ait olan“İstersen”in düzenlemesi de Buray’ın imzasını taşıyor. Akustik ritimleri ve Buray’ın kendine özgü vokaliyle sıcacık bir aşk şarkısı olan “İstersen” bugün tüm radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilerle buluştu.

Haberin Devamı

3 ADAM'DA BU AKŞAM

Yayın Tarihi: 2 Aralık Çarşamba

Yayın Saati: 22.15
Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam, 2 Aralık Çarşamba akşamı canlı yayınla TV8’de.
3 Adam bu hafta; Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer’i konuk ediyor.
Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç 3 Adam ile birlikte eğlenceli keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.
3 Adam’a bu yıl sadece skeçler ve stüdyo konukları değil, siz de katılacaksınız!
TV8 Yan Ekran Uygulamasını akıllı telefonuna indiren tüm izleyicilerimiz 3 Adam’ın sohbetlerine dahil olacak.
“3 Adam” 2 Aralık Çarşamba akşamı canlı yayınla 22.15’de TV8’de!