Stil Burberry 2012 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu

Burberry 2012 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu

02.03.2012 - 11:32 | Son Güncellenme:

Burberry çocuk koleksiyonu bu sezon canlı renkler ile parlıyor.

Burberry 2012 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu

Büyüklerin koleksiyonundan aşağı kalmayacak bir koleksiyon, çocukların ve modasever annelerin beğenisine sunuluyor. Pastel renkleri canlı renklerle kombinleyen koleksiyonda trençkotlar, kısa pardesüler ve renkli tişörtler göze çarpıyor.

Küçük hanımlar, mini eteklerin, şortların üzerine canlı renkli ya da klasik Burberry desenli trençkotlarıyla çok şık olacaklar. Burberry, bu sezon kızların çantalarını da unutmamış. Yandan asılan ve elde tutulan pembe kareli çantalara kızlar bayılacaklar.Yeşilin her tonu, canlı Sarılar, vazgeçilmez pembeler şık ve trendy modellerle Burberry, kızlarını şıklaştıracak.

Küçük beyler, toprak tonlarının her çeşidi ile çok şık olacaklar. çizgili sweatshirtler, renkli kareli gömlekler ve klasik Burberry çizgisi şort ve tişörtler küçük beylerin çok hoşuna gidecek. İnce iplikten dokumalı renkli ve geometrik desenli kazaklar baharda küçük beyleri soğuktan koruyacak. Düz renkli tişörtler ile kombinlenen trençkotlar modayı takip eden küçük beylerin beğenisine sunuluyor. Moda sever annelerin takipçisi çocuklar, bu sezon Burberry ile çok şık ve elit olacaklar.

Yazarlar