Gündem Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler)

Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler)

20.02.2017 - 13:22 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Survivor'da rakip takıma karşı mücadelesi devam ediyor. Yarışmalardaki başarısıyla dikkat çeken Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Peki Burçak Tuncer kimdir? Hayatı kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Burçak Tuncer kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler)

Burçak Tuncer, Gönüllüler kadrosunda yarışıyor. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 40 oyunda 18 galibiyet elde eden Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'da bu yıl yarışmacı olarak katılan Burçak Tuncer kimdir?

Haberin Devamı

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.