Gündem Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Burçak Tuncer kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

10.03.2017 - 14:58 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Gönüllüler takımındaki mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımında heyecan üst sıralara tırmanırken, Burçak Tuncer yeni oyunlardaki performansı merak ediliyor. Peki Burçak Tuncer kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkındaki tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Burçak Tuncer kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Burçak Tuncer, Survivor yarışmalarında katılım gösterdiği 67 oyundan şimdiye kadar 28 galibiyeti olduğu Tv8'in resmi internet sayfasında belirtiliyor. Burçak Tuncer, oyunlarda başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya oldukça kararlı olduğu gözlemleniyor. Bizlerde seyirciler için Survivor yarışmacısı Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri araştırdık. Ada hayatındaki yaşamı, yarışmalardaki performansı ve tüm yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Tv 8 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017'de Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyunu için hafta sonu yine karşı karşıya gelecek. Günün sonunda ise haftanın elenen isimleri seçilecek. 4 kişinin elemeye kalacağı Survivor 2017'de bu hafta kimin eleneceği ise şimdiden merak konusu oldu...

BURÇAK TUNCER BU SORULARI YANITLADI!

Haberin Devamı

Gönüllüler takımından Burçak Tuncer, Survivor izleyicilerinden gelen soruları yanıtladı.

Adadaki tartışmalara en çok neden olan kim?
"Tartışmaların başında gelen isim Berna. Ardından Gökhan. Şu an herkes geri viteste, sakin sakin takılıyor."

"Tuğçe ile ikili oldunuz. Bunun sebebi gerçekten iyi anlaşmanız mı? Adada oluşan gruplaşmalardan mı?"
"O benim kız kardeşim gibi. Tabii ki çok iyi anlaştığımız için ikiliyiz. Adadaki saçma sapan gruplaşmalara dahil olmamamız da bunu tetikledi. Burada güzel bir dostluk kurduk. Kafa dengiyiz. O olmasaydı herhalde bu insanların arasında delirirdim."

Gönüllülerden kim lider?
"Liderlik savaşı yok. Gökhan baskın karakter olmaya çalışıyor, ama kimse onu lider olarak görmedi. Lider olmaya çalışıyorsa da beceremiyor. Volkan belki daha ağır basabilir. Eşleşmelerde söz sahibi, ama o da lider değil."

Haberin Devamı

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer, İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.