Burçin Terzioğlu

  • İsim
    : Burçin
  • Soyad
    : Terzioğlu
  • Mesleği
    : Oyuncu
  • Doğum Tarihi
    : 09.03.1980
    1980-03-09
  • Cinsiyeti
    : Kadın
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk dizi ve sinema oyuncusu.
 
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır.
 
Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la 20 Haziran 2008 de dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırıyor. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı.
 
Filmografi
Halam Geldi (film) (3 Ocak 2014 ) Fatma
Merhamet (dizi) (2013), Deniz
Ezel (2010-2011), Azad Karaeski - Kırgız
Ey Aşk Nerdesin? (2009), Zeliş (Zeliha Yılmaz)
Çemberin Dışında (2007), Laçin
Fırtına (2006), Zeynep Dalcı
Kadın İsterse (2004), Demet
Aliye (2004), Ümit
Melekler Adası (2004), Ceren
Taştan Kalp (2003), Özlem
Kınalı Kar (2002), Pınar
Üzgünüm Leyla (2002)
Güz Gülleri (2001)
Yilan Hikayesi(Bölüm Oyuncusu) (1999)
Sırılsıklam (1998), Feride
Çiçek Taksi (1995), Sinem
Mahallenin Muhtarları (1992), Simge
Menekşe Koyu (1991)
Fazilet (1989)
Yeniden Doğmak (1987)
Perihan Abla (1986-1988)
Hasretinle Yaşanmıyor (1986)
Çıplak Vatandaş (1985)
Patron Duymasın (1985)


Burçin Terzioğlu biyografisi

Burçin Terzioğlu kimdir?

Burçin Terzioğlu 09.03.1980 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Burçin Terzioğlu kaç yaşındadır?

Burçin Terzioğlu 09.03.1980 tarihinde doğmuş olup 34 yaşındadır.

Burçin Terzioğlu ne iş yapar?

Burçin Terzioğlu Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Burçin Terzioğlu nerelidir?

Burçin Terzioğlu Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
©Copyright 2014 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.