Cadde Burcu Esmersoy'dan sürpriz!

Burcu Esmersoy'dan sürpriz!

09.03.2015 - 22:53 | Son Güncellenme:

Burcu Esmersoy yeni bir projenin sürprizini verdi. Burcu Esmersoy ünlü isimlerle beraber Türkiye'nin komedyenlerini arayacak. Peki Burcu Esmersoy ile beraber hangi ünlü isimler bu projeye dahil olacak?

Burcu Esmersoydan sürpriz

Bebek’te aracının içinde görülen Burcu Esmersoy bir kahvecinin önünde görüntülenince, “Yol uzun arkadaşım kahve getirecek onu bekliyorum” dedi. Yoğun tempoda çalışan sunucu yeni bir projeye başladığını söyleyerek, haberi verdi: Gürse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde’yle Türkiye’nin komedyenlerini arayacağız. Türkiye’de bir ilk olacak kadro da çok sağlam. Bu kadro yemekte bile bir araya zor gelir.”

Haberin Devamı

Burcu Esmersoydan sürpriz

Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre Bebek ’te aracının içinde görülen Burcu Esmersoy bir kahvecinin önünde görüntülenince, “Yol uzun arkadaşım kahve getirecek onu bekliyorum” dedi.

Yoğun tempoda çalışan sunucu yeni bir projeye başladığını söyleyerek, haberi verdi: "Gürse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde ’yle Türkiye ’nin komedyenlerini arayacağız. Türkiye ’de bir ilk olacak kadro da çok sağlam. Bu kadro yemekte bile bir araya zor gelir.”