Gündem Burcunuz bugün size ne söylüyor-19 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor-19 Mayıs 2015

19.05.2015 - 10:55 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(19 Mayıs 2015)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 19 Mayıs tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Burcunuz bugün size ne söylüyor-19 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 18 Mayıs itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelecek beklentilerinizi yeniden değerlendireceğiniz zamanlar içindesiniz. Sosyal konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zamanlarda gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak olayların daha kolay üstesinden gelebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Elde olmayan nedenler yüzünden bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işle ilgili tekrarlar ve sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenler yüzünden aşırı hassas olabilirsiniz. İletişimle ilgili aksaklıklara dikkat etmek gerek. Öğleden sonra zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular hakkında daha fazla düşünmek isteyebilirsiniz. Beslenmenize ve bedensel sağlınıza dikkat edin. Öğleden sonra daha keyifli zamanlar sizi bekliyor. İş hayatınızla ilgili alacağınız destekleri iyi değerlendirmeye çalışın.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal birikimlerinizi yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Kişisel donanımlarınızı kullanacağınız işlere yönleneceğiniz zamanlar var. Gün içinde iletişimden kaynaklanan problemler sizi yorabilir. Öğleden sonra daha akıcı koşullar söz konusu

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün iletişim konusunda hareketli bir gündesiniz. Yaşayacağınız aksaklıklar nedeniyle işlerinizde gecikmeler olabilir. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra ilişkilerde daha keyifli konular söz konusu.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konular hakkındaki düşüncelerinizi açık şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Güven aradığınız konulara çekilebilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha akıcı.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Bazı konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminize gelebilir. İş arkadaşlarınızla olan iletişimde aksamalar olabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki sıkışmalar sizi keyifsiz kılabilir. Kişisel yeteneklerinizle işlerin üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra gençlerle ilgili olaylara katılmak isteyebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İkili ilişlerde denge arayacağınız bir gündesiniz. İletişimdeki aksaklıklar size yeniden düşünme ve değerlendirme fırsatı yaratabilir. Farklı düşünceler karşısında tepkili olmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğleden sonra kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sizi krize sokan koşullardan uzak durmalısınız. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İletişimdeki aksaklıklar nedeniyle olayları çözmekte başarılı olamayabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışıklarla uğraşacağınız zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız sizi çözüme götürebilir.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Uzaklarla ilgili konularda yeniden değerlendirmeye gidebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Medya ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde gençlerle ilgileneceğiniz amanalar var.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızdaki konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemler çözmek zamanınızı alabilir. Yaşanan tekrarlardan bunalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Üstlerinizle olan iletişime daha fazla özen göstermelisiniz.