Gündem Günlük burç yorumlarınız - 26 Ağustos 2015

Günlük burç yorumlarınız - 26 Ağustos 2015

26.08.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size tavsiyelerde bulunuyor. Gün içinde yaşayacağınız olayları günlük burç yorumları sayesinde yorumlayabilirsiniz. İşte 26 Ağustos 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız - 26 Ağustos 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 26 Ağustos 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olacağınız zamanlar var. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde görünür olmak isteyeceksiniz. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Kendinizden yaşça büyük kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklikler meydana gelebilir. Yorucu koşulların altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. İletişiminizde kendinizi ciddi hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konularda yoğun bir gündem içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkatli olmanızda fayda var. Ciddi konular içinize kapanmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Akşam saatlerinde daha kısıtlayıcı koşullar oluşabilir.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha olgun bir şekilde ifade etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işler karşınıza çıkabilir. Sizden daha olgun kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklik olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde sıkışıklıklar olabilir. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yorucu koşullar meydana gelebilir.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmanızda fayda var. Zaman zaman fazla kontrolcü olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyeceksiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi daha ciddi hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri bunun içi uygun zamanlar olmayabilir. Akışta kalın.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gün içinde kabullenme içine girebilirsiniz. Akışta kalmak sizi rahatlatacaktır.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır.