Gündem Burcunuz size ne söylüyor? Günlük burç yorumları(17 Nisan 2015)

Burcunuz size ne söylüyor? Günlük burç yorumları(17 Nisan 2015)

17.04.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Burcunuz size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(17 Nisan 2015)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 17 Nisan tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Burcunuz size ne söylüyor Günlük burç yorumları(17 Nisan 2015)

Koç

Haberin Devamı

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları gündeminize taşımak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla program yapmaktan keyif alacaksınız. Gün içinde yaşayacağınız sonlanmalar biraz keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde kendinize güveniniz tam, istediğiniz işe girişebilirsiniz.

Boğa

Maddi konularla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız uğraşlarınıza yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kollektif konular ilginizi çekebilir. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha iyimser hissedeceksiniz.

İkizler

Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Şirket içi eğitimlere katılacağınız zamanlar olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çok daha samimi ilişkiler içinde olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Akşama doğru yolculuklar yapmak için program yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız yerlerde olmak size iyi gelecektir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Eskiye yönelik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylar yaşanabilir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Şanslı bir gece geçirebilirsiniz.

Aslan

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı göstermek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. İlerleyen zamanlarda karşınızdakilere karşı çok daha iyimser olacaksınız.

Başak

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yapacağınız plan ve programlar sizi yoğun iş temposundan biraz olsun kurtarabilir. Sabah saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam saatleri sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

Terazi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştıran durumlar söz konusu. İşlerinizle ilgili bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde samimi ilişkiler kuracaksınız. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde hafta sonu için yolculuklara çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep

Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Finansal konularınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Bazı işleriniz de bitişler yaşanabilir. Siz yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İlerleyen saatlerde daha hareketli zamanlar sizi bekliyor. Akşam için program yapabilirsiniz.

Yay

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uluslararası konulara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde yeni edindiğiniz uğraşlar için harcamalar yapabilirsiniz. Samimi ortamlarda bulunmak size keyif verecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için şanslı geçecektir.

Haberin Devamı

Oğlak

Üstlerinizle ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda bulunmak için program yapabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgilenebilirsiniz.

Saka (Kova)

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Gelecek planlarınızdan bahsetmek size iyi gelecektir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Balık

Hayatınızda gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Bilemediğiniz konular nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylara kaşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sabah saatlerinde samimi arkadaş ortamlarında bulunmak size iyi gelecektir. Akşama doğru gün hareketlenebilir. Kendinizi çok daha iyimser hissedebilirsiniz.