Burdur Burdur Belediyesinden 2 Bin Aileye Gıda Yardımı

Burdur Belediyesinden 2 Bin Aileye Gıda Yardımı

21.08.2017 - 19:03 | Son Güncellenme:

.

Burdur Belediyesinden 2 Bin Aileye Gıda Yardımı

BURDUR (AA) - Burdur'da Kurban Bayramı öncesi yardıma muhtaç 2 bin aileye belediye tarafından gıda paketi yardımı yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı dolayısıyla yardıma muhtaç, dar gelirli aileler tespit edilerek, gıda yardımında bulunuluyor. Yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri adreslerine teslim edilmeye başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gıda paketlerinin bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı kaydetti.

Belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Ercengiz, "Gıda yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin aileyi tespit ettik. Muhtarlarımız vasıtasıyla belirlenen yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ulaştırıyoruz." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Ercengiz, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Vesiyle Çetin ve Mehmet Çetin çifti ile Kezban Gök'ü ziyaret eden Ercengiz, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak gıda paketlerini verdi.