Burdur Burdur'da bir ayda 229 şüpheli gözaltına alındı

Burdur'da bir ayda 229 şüpheli gözaltına alındı

03.05.2016 - 11:51 | Son Güncellenme:

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nisan ayı raporu paylaşıldı.

Burdurda bir ayda 229 şüpheli gözaltına alındı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nisan ayı raporu paylaşıldı. Burdur İl jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan Nisan Ayı raporunda, Jandarma ekiplerinde düzenlenen operasyonlarda 229 şüpheli gözaltına alınırken, uyuşturucu madde ve çok sayıda kazı malzemesi ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Haberin Devamı


229 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI


Burdur Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde Nisan ayında 133 asayiş, 76 takip, 22 kabahat, 8 kaçakçılık ve 2 cezaevi olayı olmak üzere toplam 241 olaya müdahale etti. Operasyonlar ve müdahale edilen olaylarla birlikte 229 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.


KAZALARDA 22 VATANDAŞ YARALANDI


Nisan ayı boyunca Jandarma sorumluluk bölgelerinde 15 yaralamalı ve 9 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Jandarma Trafik Timlerince müdahale edilen kazalarda 22 kişi yaralandı. Nisan ayında ayrıca, çeşitli suçlardan dolayı aranan 69 şüpheli ise yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.


KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK!


Jandarma Sorumluluk Bölgelerinde, vatandaş işbirliği ile hareket ederek, yasadışı ekim ve kaçak kazıya geçit vermeyen Jandarma Ekipleri, çok sayıda madde, kaçak sigara, ruhsatsız silah ve mühimmat ile kaçak kazı malzemeleri ele geçirdi. Sorumluluk bölgelerinde kuş uçurtmayan Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, düzenledikleri operasyonlarda, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 406 kök kenevir bitkisi, 2 gr. kenevir tohumu, 2 gr. kubar esrar, 10 adet menşei bilinmeyen sentetik hap, 2 gr. eroin, 27 adet av tüfeği fişeği, 4 bin 19 paket kaçak sigara,1 adet tabanca ve şarjörü, 27 adet tabanca fişeği, 59 adet kurusıkı tabanca, 1 adet detektör,6 adet muhtelif kaçak kazı malzemesi ele geçirdi.

Haberin Devamı


BUCAK’TA 16 FAİLİ MEÇHUL OLAY AYDINLATILDI


Jandarma Ekipleri, Nisan ayında Bucak ilçesinde meydana gelen 16 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlattı. Özel ekiple Antalya’da büyük bir operasyon gerçekleştiren Jandarma Ekipleri, çok sayıda hırsızlık malı olduğu değerlendirilen beyaz eşya türü ev malzemeleri, elektrikli tarım aletleri, mutfak araç ve gereçleri ele geçirilerek, hırsızlık olaylarını aydınlattı. Hırsızlık olayındaki 4 şüpheli ise tutuklanarak, Burdur Cezaevi’ne sevk edildi.