Balıkesir Burhaniye'de Kuvayi Milliye Bulvarı Işıl Işıl Olacak

Burhaniye'de Kuvayi Milliye Bulvarı Işıl Işıl Olacak

16.10.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

.

Burhaniyede Kuvayi Milliye Bulvarı Işıl Işıl Olacak

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi, Kuvayi Milliye Bulvarında ki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni otogar yolu olan Kuvayi Milliye Bulvarında asfalt yol yapım çalışmalarının ardından başlatılan tretuvar ve kavşak düzenleme çalışmalarında da sona gelindi.
İlçenin ana arter yollarından biri olan Kuvayi Milliye Bulvarında geçtiğimiz ay tamamlanan sıcak asfalt yol çalışmasının ardından Belediye ekipleri yolun tretuvar, otopark ve kavşak düzenlemelerini yapıyor.Yol düzenlemeleri kapsamında, İsmail Rüştü Cirit Caddesini Kuvayi Milliye Bulvarına bağlayan alanda oluşturulan yeni kavşağa ekipler tarafından yeni aydınlatmalarda monte edildi. Karanlık kalan bölgenin aydınlatma işlerinin de halledilmesiyle birlikte çevre düzenleme işlerine başlanacak.
Yol yapım çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal “Asfalt yol çalışmalarımız kapsamında tamamladığımız Kuvayi Milliye Bulvarında, tretuvar ve kavşak düzenlemelerimiz devam ediyor. UEDAŞ’ın iş birliği ile taktığımız aydınlatmaların ardından ekiplerimiz peyzaj düzenlemeleri için çalışmalarına başlayacaklar. Burhaniye’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.