Balıkesir Burhaniye'de Öğrenciler İçin Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

Burhaniye'de Öğrenciler İçin Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

27.09.2017 - 12:23 | Son Güncellenme:

.

Burhaniyede Öğrenciler İçin Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na (BUBYO) bu yıl kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Okulun konferans salonun da düzenlenen toplantı yoğun ilgi gördü. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda yapılan toplantıda konuşan akademisyenler, yeni kayıt yaptıran öğrencilere hoş geldiniz derken, BUBYO ruhunun yaşatılacağını kaydettiler.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, toplantının açılış konuşmasında, bu tür organizasyonların yeni kayıt olan öğrencilerin okula aidiyet hissetmelerinin önemli olduğunu anlattı.
İlban, şunları söyledi: ” Okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuza hoş geldiniz diyorum. Büyüyen Bubyo ailesine sizler yeni fertler olarak katıldınız. Bubyo, bilimde, sanatta ve sporda her zaman önde olmak için çalışan bir kurumdur. Bubyo’da, sadece akademik eğitim almayacaksınız. Yıl içinde, 15 civarı açılan sosyal etkinliklere yönelik kurslarımız olacak. Ayrıca kulüplerimiz, topluluklarımız faaliyetlerine devam ediyor. Sizden gelen talepler doğrultusunda her zaman daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bunu akademik personel, idari personel ve sizlerle birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Bubyo ruhunu hep birlikte yaşatalım. Birlikte daha güçlüyüz. 2017-2018 öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun”
Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muammer Bezirgan’da tarafından öğrencilere yüksekokul, bölümler ve öğrenci işleri ile ilgili bilgiler verilirken, Bankacılık Finans Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ferhat Topbaş, Farabi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, Erasmus ve Mevlana koordinatörü Ögr. Gör. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım ve son olarak da, BUBYO Topluluk ve Kulüpler sorumlusu Ögr. Gör. Ayşegül Yıldırım Kutbay tarafından bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda hep birlikte okul marşı söylenirken, etkinlik sona erdi.