Gündem Bursa'da cinayetten tutuklanan kadının eşi vuruldu

Bursa'da cinayetten tutuklanan kadının eşi vuruldu

12.10.2016 - 15:49 | Son Güncellenme:

Kendisine telefonla tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadının eşi, silahla vurularak ağır yaralandı

Bursada cinayetten tutuklanan kadının eşi vuruldu

Bursa'da, kendisine telefonla tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadının eşi, silahla vurularak ağır yaralandı. Merkez Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi'ndeki kendisine ait pastanenin önüne aracıyla gelen Mehmet Aydın'ın yanına yaklaşan kişi ya da kişiler, tabancayla ateş ederek, araçla olay yerinden kaçtı. Yaralandıktan sonra direksiyon kontrolünü kaybeden Aydın'ın kullandığı araç, bir süre ilerledikten sonra yol üzerinde durdu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, vücuduna 3 mermi isabet eden ve ağır yaralanan Aydın'ı buradaki ilk müdahalenin ardından Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Aydın, ameliyata alındı. Olayın, Mehmet Aydın'ın eşi Neşe Aydın'ın geçen ay işlediği cinayet ile bağlantılı olabileceğini değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırgan ya da saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

KAPISININ ÖNÜNDE ÖLDÜRMÜŞTÜ
Merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi'nde oturan Neşe Aydın (32), bir süredir kendisine telefonla tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü, 9 Eylül'de evinin önüne kadar gelen Ümit Şahin (30) ile tartışmıştı. Aydın'ın, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşine ait tabancayla iki el ateş ettiği Şahin, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Polise teslim olan Aydın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.