Bursa Bursa'da, “Şehrin Yıldızları” Belli Oldu

Bursa'da, “Şehrin Yıldızları” Belli Oldu

06.06.2017 - 15:04 | Son Güncellenme:

.

Bursada, “Şehrin Yıldızları” Belli Oldu

Bursa’da bu yıl ikincisi düzenlenen Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri’nin sahibi belli oldu. .
Oylum Talu’nun sunuculuğunu yaptığı gala gecesi GrandSwiss Çelikpalas Hotel’de gerçekleşti. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmanın yanı sıra kentsel dönüşüm projelerine yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak amacıyla organize edilen Şehrin Yıldızları 2017 Bursa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Bölgesine Değer Katan Konut Projesi” kategorisinde Seyirtepe Konakları projesi ile ödüle kavuşan Lik Yapı’nın bir diğer projesi olan Seyrü Sefa-1 projesi de “Yaşama Değer Katan Konut Projesi” ödülü aldı.
İş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, iki ödül birden alarak önemli başarıya imza atan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, almış oldukları ödüllerden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. Kurt yaptığı açıklamada; “Her zaman en iyisini ve en zirvesini hedeflemiştik. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde bu prensibimizden taviz vermedik. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede de bunun karşılığını her zaman almıştık. Bu gece aldığımız ödüllerde bu çabalarımızın bir sonucu olarak görülebilir. Bizleri bu ödüllere layık gören herkese teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki projelerimiz ve çalışmalarımız ile Mudanya’yı da bir dünya kenti olarak markalaştıracağız. Bu ödüller de bu sürecin ilk adımı olacaktır” dedi.
Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde kent gelişimi ve sosyal hayata katma değer oluşturan hizmetlerinden dolayı 2017 Şehrin Yıldızları Onur Ödülü Bursa Valiliğine verildi. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Prof.Dr. Murat Taş tarafından verilen ödülü Bursa Valisi İzzettin Küçük adına Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı aldı.
Akademik ve sektörel birikimleri ile Türkiye’nin en önemli bilim insanları arasında yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ertaç Ergüven, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Eruzun ve Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Taş’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi’nin yer aldığı Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri jürisi başvuruları büyük bir titizlikle inceledi ve kazanan projeleri belirledi.