Gündem Bursa'da uyuşturucu operasyonu! 18 aylık bebeği ile gözaltına alındı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu! 18 aylık bebeği ile gözaltına alındı

29.09.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik narkotik eğitimli köpeği Alfa’nın da kullanıldığı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında 18 aylık bebeğini bırakacak yer bulamadığı için yanında getiren A.H. isimli kadının da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Bursada uyuşturucu operasyonu 18 aylık bebeği ile gözaltına alındı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, zehir tacirlerine yönelik merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt, Hacivat Mahalleleri, Osmangazi ilçesinde Ebu İshak, Demirtaş ile Küplüpınar Mahalleri, Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi ve Gemlik ilçesinde Kumsuz Mahallesi’ne eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Evlerde yapılan aramalarda 33 kök kenevir, 1 kilogram 621 gram esrar, 60 gram metamfetamin, 36 gram sentetik uyuşturucu bonzai, 62 adet Ecstasy, tek kırma av tüfeği, tabanca, şarjör, 2 mermi ve hassas terazi ele geçirildi. Ev ve iş yerlerine gizlenmiş uyuşturucu maddeleri, narkotik köpeği Alfa buldu.

Bursada uyuşturucu operasyonu 18 aylık bebeği ile gözaltına alındı

KUCAĞINDA BEBEĞİ İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Operasyon ardından gözaltına alınan 16 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Acemler Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada ifadesi alınan 16 kişi, adliyeye sevk edildi. Ayrıca, Ebu İshak Mahallesi’nde gözaltına alınan A.H., kucağındaki 18 aylık çocuğu ile adliyeye götürüldü.