Tokat Bursa-İnegöl Yolundaki Trafik Kazası

Bursa-İnegöl Yolundaki Trafik Kazası

08.09.2017 - 14:36 | Son Güncellenme:

Kazada hayatını kaybeden Gültekin ailesinin 7 ferdinin cenazeleri, memleketleri Tokat'ın Zile ilçesinde toprağa verildi

Bursa-İnegöl Yolundaki Trafik Kazası

TOKAT (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Gültekin ailesinin 7 ferdinin cenazeleri, memleketleri Tokat'ın Zile ilçesinde defnedildi.

Haberin Devamı

Bursa'daki otopsinin ardından Ali, Emin, Satı, Engin, Ebru, Gülizar ve Ercan Gültekin'in cenazeleri, Zile Devlet Hastanesi morguna getirildi. Gültekin ailesinin 7 ferdinin cenazeleri, daha sonra morgdan alınarak Zile Cemevi'ne götürüldü ve masaların üzerine konuldu.

Burada 7 kişinin cenaze namazları kılındı. Gültekin ailesinin yakınları tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.

Geçen yıl emekli olan Astsubay Başçavuş Emin Gültekin'in tabutunun üzerine ise Türk bayrağı konuldu. Emin Gültekin'in cenazesi, askerlerce taşındı.

Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından kamyonetlerle ilçeye bağlı Çayı köyüne götürülerek, köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün, ilçeye asfalt çalışması için giden işçileri taşıyan Fatih Şahin idaresindeki 16 NTM 81 plakalı minibüs ile Ali Gültekin'in kullandığı 60 ZC 155 plakalı hafif ticari araçla çarpışmıştı. Kazada ticari aracın sürücüsü ile aynı araçtaki Emin, Satı, Engin, Ebru, Gülizar ve Ercan Gültekin (14) yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı

Yaralanan minibüs sürücüsü ile 17 işçi, Bursa ve İnegöl'deki hastanelere kaldırılmıştı.