Bursa "Bursa Otoshow 2016" 15 Kasım'da Kapılarını Açacak

"Bursa Otoshow 2016" 15 Kasım'da Kapılarını Açacak

12.11.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Ersözlü: "Bursa Otoshow Fuarı, değişik segmentlerde 50 bin ile 700 bin lira arası fiyatlarda araçları otomobil tutkunlarının beğenisine sunacak"

Bursa Otoshow 2016 15 Kasımda Kapılarını Açacak

BURSA (AA) - Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2016), 15 Kasım Salı günü kapılarını açacak.

Haberin Devamı

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gerçekleştirilecek fuar, 15 Kasım'da başlayacak.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Türkiye ihracatının önemli bir kısmını üstlenen ve otomotiv sektöründe bir üs olarak kabul edilen Bursa'da bu yılın son fuarı olarak Bursa OtoShow'u düzenlediklerini belirtti.

Bursa OtoShow'un Türkiye'de düzenlenen fuarlar içinde ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ersözlü, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Fuara katılan firmalar bu öneme istinaden fuarda özenle birbirinden şık stantlar hazırlayarak son model araçlarını sergilemek isteği içindeler. Sektördeki tüm bakışların Bursa'ya çevrilmesine neden olacak Bursa OtoShow Fuarı'nda Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Toyota gibi otomobil, İsuzu, İveco ve Ford gibi ticari araç firmaları yer alacak. Fuaye alanında ise oto aksesuar firmaları bulunacak. Bursa Otoshow Fuarı, değişik segmentlerde 50 bin ile 700 bin lira arası fiyatlarda araçları otomobil tutkunlarının beğenisine sunacak."

Fuarda, Citroen'in C1, C3, C4 Confort, C-Elyesee, C4 Picasso ve C4 Cactus modelleri, Fiat'ın Fullback Hardrock 4x4, Yeni Panda Joy, Fiat 500, Yeni Ducato, Egea, Doblo ve Fiorino modelleri, Ford'un Mustang, Edge ve Focus St-Line modelleri, Honda'nın CR-V, HR-V, Typer ve Civic modelleri, Hyundai'nin İ10, İ20, İ30, Tucson, Elentra ve Genesis modelleri, Kia'nın Rio, Sorento, Sportage, Ceed, Cerato ve Soul modelleri, Lexus'un RX 450h, NX 200t, RC F Carbon ve GS 200t modelleri, Toyota'nın Yaris, Hilux, Corolla ve C-HR modelleri sergilenecek. Ayrıca İsuzu, Ford, İveco'nun çekici, damper ve kamyon gibi ticari araç modelleri de fuarda yer alacak.

- Toyota C-HR'ın Türkiye lansmanı yapılacak

Haberin Devamı

Toyota C-HR (Versiyon 1.2 Turbo 4x2 Dynamic MDS) modelinin Türkiye lansmanı da ilk kez Bursa OtoShow 2016'da yapılacak.

Fuarda, "O'nun Arabası" konseptli fotoğraf sergisi, ziyaretçilerin çocuklarını emanet edecekleri oyun ve etkinlik alanı ve bayanlara özel güzellik uygulamaları da yer alacak. Özel tasarım motosikletler ve off-road araçların da ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı fuar, aynı zamanda cazip kampanyalarla otomobilseverlerin karar verme süreçlerine önemli katkılarda bulunacak. Bursa Klasik Otomobilciler Derneği tarafından da "30 yaş üzeri klasik otomobiller" sergilenecek.