Burun Estetiği Neden Bu Kadar Önemli?

Öncelikle sağlık için…

Burnumuzdaki şekil bozukları ve bazı burun içi oluşumlar nefes almanıza engel olur. Bu da estetik burun ameliyatı olmayı gerektirir.

İkincil olarak, estetik görünmek için…

Coğrafi bölgelere ve ırklara bağlı olarak çeşitli burun şekilleri vardır. İnsanlar güzellikleri ve güzelliklerini duyu organları ile algıladıklarında, kendilerinde beğendikleri ve beğenmedikleri organların farkına varırlar. Bu farkındalık, mutlulukları ve mutsuzlukları belirmeye başlar. Burun, yüzün tam ortasında bulunduğu için estetik anlamda en dikkat çeken bölgedir. Burundaki şekil bozuklukları, bizi mutsuz edebilir. Doğuştan veya sonrasında darbe sonucu ortaya çıkan şekil bozuklukları ameliyat ile düzeltilebilir. Burun şekli ve fonksiyonları, burun ameliyatlarında bir bütün olarak değerlendirilir. Burun ameliyatı esnasında, hem dış problemlere, hem de iç problemlere çözüm getirilmektedir. Burnun şekil bozukluğu dış problemler olarak tanımlanmakta olup, sadece dış problemlerin düzeltildiği bir ameliyat ise burun estetiği ameliyatı yapılmaktadır. Hem solunum problemlerinin hem de burun şeklinin düzeltilmesi için burun ameliyatı yapılmaktadır.

Haberin Devamı

Estetik görünmek, kişilerde özgüven oluşumunu sağlar. Özgüvenli bireyler, hayatlarında daha başarılı ve keyiflidir. Bu nedenle hem sağlık hem de estetik görünmek için estetik operasyonlar tercih edilir.

Herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum…

Web Sitesi

İnstagram

Facebook