Burun Estetiğinde Doğallık Önemli

Güzellik doğallık demektir. Estetik cerrahide de güzelliğe ulaşmak için doğallığı yakalamak hedeflenir. Tüm estetik operasyonlarda olduğu gibi rinoplasti yani burun estetiğinde de en doğal görünüme ulaşmak hedeflenir.

Burun estetiği olmak isteyen hastaların burunlarında doğal durmadığı için estetik olmayan bir sorun vardır. Estetik cerrahiye başvuran hasta sahip olduğu burun şeklinden dolayı rahatsız ve mutsuzdur. Ve doğal bir görünüme, negatif açıdan dikkat çekmeyen bir görünüme kavuşmak istediği için estetik ameliyat olmak ister.

Haberin Devamı

Burun estetiğine olan talep gün geçtikçe artış göstermektedir. Bunun ana nedeni akıllı telefonlar nedeniyle fotoğraf çekme imkanının artmış olmasıdır. Elimizdeki akıllı telefonları ile kişiler her açından fotoğraflarını çekebiliyor. Ve burunlarındaki kusurların, varsa yüzleriyle uyumsuzlukların farkına varmaya başladı.

Tüm bunların yanı sıra internet aracılığı ile yapılan estetik ameliyatlar, cerrahlar ve estetik merkezler hakkında da daha kolay bilgi sahibi olmaya başladı. Ulaşılabilirlik ve bilgi estetik operasyonlara olan talebin artmasını sağladı.

Sevmediğiniz bir burunla yaşamak zorunda değilsiniz!

Burun estetiği ameliyatlarında hem cerrahların hem hastaların ortak hedefi doğallığı yakalamak. Minimal müdahaleler, fark edilmeyen dikiş izleri, hareketli burun ucu, çok fazla değişmeyen yüz ifadesi başarılı burun estetiğinin olmazsa olmaz zorunlulukları arasındadır.

Gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar destekli tasarımlar aracılığı ile kişiler ameliyata girmeden önce nasıl bir buruna sahip olacaklarını görebiliyorlar. Cerrahi ya da cerrahi olmayan tekniklerden birisini seçebiliyorlar.

İstenirse burun estetiği ameliyatı ile burunlarındaki sorunlardan kurtulabiliyorlar. Burun estetiği ameliyatı estetik cerrahinin en ilerlemiş tekniklerinden biridir. Birçok cerrahın tercihi olan kapalı burun estetiği ile ortalama 1,5 – 2 saat içinde operasyon tamamlanabiliyorlar. Kesiler burun delikleri içinden açıldığı için dikiş izleri görünmez. İyileşme süresi daha kısadır. Atel ve bandaj takılması gerekmediğinden ameliyat sonrası süreç rahat geçer.

Haberin Devamı

İstenirse ameliyatsız burun estetiği yöntemi tercih edilebilir. Dolgu ve botoks enjeksiyonları ile burun küçültme hariç diğer sorunlardan kurtulabilir. İyileşme süreci olmayan bu işlemde sonuçlar hemen görünür hale gelir.

Burun estetiği, estetik cerrahinin en gelişmiş ve en sık uygulanan operasyonlarından biridir. Eğer burnunuzun şeklinden memnun değilseniz, buna sabretmek zorunda değilsiniz. Estetik cerrahinin size sunduğu imkanlardan rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Op.Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com